NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.081 Canfeb .!.: Çoook bile sürmüş benimki ☺ Genişletmek için tıkla... Diyet ne alemde:)
mismo Guru Kayıtlı Üye 17 Şubat 2014 6.349 11.572 298 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.082 Nevreste .!.: Bende içiciyim aslında ne bulursam içerim:)Bir tek meyve suyu ve kola içemem:) Genişletmek için tıkla... Cigerim seni daha bir sevdim Ayran ve ev yapımı şerbette severim de sana kalbim küt küt atsın
Nevreste .!.: Bende içiciyim aslında ne bulursam içerim:)Bir tek meyve suyu ve kola içemem:) Genişletmek için tıkla... Cigerim seni daha bir sevdim Ayran ve ev yapımı şerbette severim de sana kalbim küt küt atsın
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.909 154.646 598 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.083 Nevreste .!.: Tamam yarın başlıyoruz akşam rapor vereceksin:) Genişletmek için tıkla... Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadar
Nevreste .!.: Tamam yarın başlıyoruz akşam rapor vereceksin:) Genişletmek için tıkla... Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadar
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.084 mismo .!.: Cigerim seni daha bir sevdim Ayran ve ev yapımı şerbette severim de sana kalbim küt küt atsın Genişletmek için tıkla... Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:) Şerbette severim ama doğal şeyleri daha çok seviyorum:)
mismo .!.: Cigerim seni daha bir sevdim Ayran ve ev yapımı şerbette severim de sana kalbim küt küt atsın Genişletmek için tıkla... Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:) Şerbette severim ama doğal şeyleri daha çok seviyorum:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.085 kukrim27 .!.: Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadar Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi iç:)
kukrim27 .!.: Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadar Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi iç:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.086 Nevreste .!.: Aman boşver niye mutsuz oluyorsun:)Sakinleş boşa sıkma canını:) Genişletmek için tıkla... Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum
Nevreste .!.: Aman boşver niye mutsuz oluyorsun:)Sakinleş boşa sıkma canını:) Genişletmek için tıkla... Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.087 Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:)
Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.909 154.646 598 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.088 Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Amaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen
Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Amaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.089 Nevreste .!.: Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:) Genişletmek için tıkla... Umarım geç olmadan anlar ne diyim
Nevreste .!.: Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:) Genişletmek için tıkla... Umarım geç olmadan anlar ne diyim
mismo Guru Kayıtlı Üye 17 Şubat 2014 6.349 11.572 298 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.090 Nevreste .!.: Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:) Şerbette severim ama doğal şeyleri daha çok seviyorum:) Genişletmek için tıkla... Bizimde eve hazır içecek girmez. Erik, vişne kaynatırız hep az şekerli ama leziz olur. 3bardak ayran şişkinlik yapmıyor mu?
Nevreste .!.: Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:) Şerbette severim ama doğal şeyleri daha çok seviyorum:) Genişletmek için tıkla... Bizimde eve hazır içecek girmez. Erik, vişne kaynatırız hep az şekerli ama leziz olur. 3bardak ayran şişkinlik yapmıyor mu?
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.909 154.646 598 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.091 Nevreste .!.: Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:) Genişletmek için tıkla... Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyu
Nevreste .!.: Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:) Genişletmek için tıkla... Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.092 Canfeb .!.: Umarım geç olmadan anlar ne diyim Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.093 kukrim27 .!.: Amaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen Genişletmek için tıkla... Dün dinledim bunu bugün bişey değişmedi
kukrim27 .!.: Amaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen Genişletmek için tıkla... Dün dinledim bunu bugün bişey değişmedi
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.909 154.646 598 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.094 Canfeb .!.: Dün dinledim bunu bugün bişey değişmedi Genişletmek için tıkla... Dozunu arttır bir kaç defa daha dinle
Canfeb .!.: Dün dinledim bunu bugün bişey değişmedi Genişletmek için tıkla... Dozunu arttır bir kaç defa daha dinle
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.095 mismo .!.: Bizimde eve hazır içecek girmez. Erik, vişne kaynatırız hep az şekerli ama leziz olur. 3bardak ayran şişkinlik yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:) Yok canım aksine rahatlatıyor beni:)Alışkanlık olabilir:)
mismo .!.: Bizimde eve hazır içecek girmez. Erik, vişne kaynatırız hep az şekerli ama leziz olur. 3bardak ayran şişkinlik yapmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:) Yok canım aksine rahatlatıyor beni:)Alışkanlık olabilir:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.909 154.646 598 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.096 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.097 kukrim27 .!.: Dozunu arttır bir kaç defa daha dinle Genişletmek için tıkla... Dur deniyim ben bunu ☺
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.098 kukrim27 .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla...
mismo Guru Kayıtlı Üye 17 Şubat 2014 6.349 11.572 298 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.099 Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Sıkma canını ya. Double kahve yapcam ben sana kukrim27 .!.: Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyu Genişletmek için tıkla... O ne yaa izlemedim ben. Link at bişi yap merak ettim Nevreste .!.: Bizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:) Yok canım aksine rahatlatıyor beni:)Alışkanlık olabilir:) Genişletmek için tıkla... Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarız
Canfeb .!.: Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum Genişletmek için tıkla... Sıkma canını ya. Double kahve yapcam ben sana kukrim27 .!.: Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyu Genişletmek için tıkla... O ne yaa izlemedim ben. Link at bişi yap merak ettim Nevreste .!.: Bizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:) Yok canım aksine rahatlatıyor beni:)Alışkanlık olabilir:) Genişletmek için tıkla... Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarız
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.912 607.576 1.098 43 Malatya 15 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.100 mismo .!.: Sıkma canını ya. Double kahve yapcam ben sana O ne yaa izlemedim ben. Link at bişi yap merak ettim Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarız Genişletmek için tıkla... Annem küçükken seni sütçüye vereceğim derdi O kadar ayran ,yoğurt delisiyim:)
mismo .!.: Sıkma canını ya. Double kahve yapcam ben sana O ne yaa izlemedim ben. Link at bişi yap merak ettim Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarız Genişletmek için tıkla... Annem küçükken seni sütçüye vereceğim derdi O kadar ayran ,yoğurt delisiyim:)