• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişey daha sorabilir miyim 😅😅

Ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama son adet tarihimi bilmiyorum.doktorun ultrason ölçümüne göre 7+2 tiz şuan.nasıl yapcam ben bu takvimi?
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al inşallah

Son düzenleme:
günaydin kuzum@kukrim27
günaydim meleğim@kutsal_zebra
günaydin N Nana Gulum
Günaydin Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. çiçeyim
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc güzelim

günaydin tatlim tuzlum@jenna16
gunaydin Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hepmizin sevimlisi
nasilsin hatunlar ne iş yapyorsun bu arafa okularada acildi işimiz biazda 😇çoğaldı
Günaydın kaymakli ekmek kadayifim 🤗

Evet dün kitap kaplama işini bitirdim Şükür sen nasılsın canım :))

Okullar başladı ya ben biraz rahatladım gündüzleri akşamları da artık eşim evde ödev sorunu uasamam sanırım

Okullar başladı ya ben biraz rahatladım gündüzleri akşamları da artık eşim evde ödev sorunu uasamam sanırım
sukurler olsun evet canim ama bende rahatlam yok cocugu okula götürmekde bende ödevlerde bende babamiz malesef ödev konularina kendi kariştiriyor

kadayif deme bana agzim sulandi 😋bayilirm ama burda bi bulamyirum zamanim oldugunda kadayfi kendim evde yapacam

Back