Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım iyi gecelerOldu Nevreste canım ablam
Sagol ablacım sanada iyi gecelerHayırlı olsun canım iyi geceler
Buraya gelen mutfağa koşuyor:)Sagol ablacım sanada iyi geceler
Acıktım ya yemekleri görünce
Bende gidiyorum şimdiBuraya gelen mutfağa koşuyor:)
Afiyet olsun ben yatacağım:)Bende gidiyorum şimdi
İyi sevindim :) sanada iyi gelmiştir.Senelik iznim Mart’ta canım, fakat 10 gün raporluydum tatil yapabildim canım
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım
Muhteşem
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al inşallahKızlar bişey daha sorabilir miyim
Ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama son adet tarihimi bilmiyorum.doktorun ultrason ölçümüne göre 7+2 tiz şuan.nasıl yapcam ben bu takvimi?
Günaydın kaymakli ekmek kadayifimgünaydin kuzum@kukrim27
günaydim meleğim@kutsal_zebra
günaydin N Nana Gulum
Günaydin Minik Duduklu Tencere çiçeyim
Kirmizi pabuc güzelim
günaydin tatlim tuzlum@jenna16
gunaydin Nevreste hepmizin sevimlisi
nasilsin hatunlar ne iş yapyorsun bu arafa okularada acildi işimiz biazda çoğaldı
sukurler olsun evet canim ama bende rahatlam yok cocugu okula götürmekde bende ödevlerde bende babamiz malesef ödev konularina kendi kariştiriyorGünaydın kaymakli ekmek kadayifim
Evet dün kitap kaplama işini bitirdim Şükür sen nasılsın canım :))
Okullar başladı ya ben biraz rahatladım gündüzleri akşamları da artık eşim evde ödev sorunu uasamam sanırım
kadayif deme bana agzim sulandi bayilirm ama burda bi bulamyirum zamanim oldugunda kadayfi kendim evde yapacamGünaydın kaymakli ekmek kadayifim
Evet dün kitap kaplama işini bitirdim Şükür sen nasılsın canım :))
Okullar başladı ya ben biraz rahatladım gündüzleri akşamları da artık eşim evde ödev sorunu uasamam sanırım
Canım benim ,iyiyim,sen nasılsın?günaydin kuzum@kukrim27
günaydin N Nana Gulum
Kirmizi pabuc güzelim
nasilsin hatunlar ne iş yapyorsun bu arafa okularada acildi işimiz biazda çoğaldı
Zor değil mi onu yapmak benim gözüm korkuyor ondankadayif deme bana agzim sulandi bayilirm ama burda bi bulamyirum zamanim oldugunda kadayfi kendim evde yapacam
İyiyim canım sağol sen nasılsıngünaydin kuzum@kukrim27
günaydin N Nana Gulum
Kirmizi pabuc güzelim