• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Allah yardimcin olsun me oldu
Sağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktum 😭😭😭

Sağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktum 😭😭😭
Canimdikkati ol gecenlerde duymusdum evet hamile odugun simdi aklama geldi sag salim alsin kucagina

İstersen biraz uzan dinlen

Geçmis olsun canim.

günaydin kuzum@kukrim27
günaydim meleğim@kutsal_zebra
günaydin N Nana Gulum
Günaydin Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. çiçeyim
@Kirmizi pabuc güzelim

günaydin tatlim tuzlum@jenna16
gunaydin Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hepmizin sevimlisi
nasilsin hatunlar ne iş yapyorsun bu arafa okularada acildi işimiz biazda 😇çoğaldı
Günaydın canım KV ler geliyorlarmis yazliktalardi onları bekliyoruz 😊
Yarın gelcez demişti ama.duramamislar sanırım😁

Kızlar tek elimle yükseğe uzandım kafam dalmış kasığımda bi acı oluştu şimdide karnım ve belim ağrıyor 😭😭 bugün de pazar napcam ben ya
Korkma kuzum birşey olmamıştır Allah'ın izniyle birden uzandın diye normaldir o kadar

Kızlar tek elimle yükseğe uzandım kafam dalmış kasığımda bi acı oluştu şimdide karnım ve belim ağrıyor 😭😭 bugün de pazar napcam ben ya
Ayaklarının altına yuksek bişey koy, yastık olur. Uzan dinlen, bişey olmaz inşallah

Back