- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
iyim canim seni sormli ayagin nasil dusmusdunCanım benim ,iyiyim,sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim canim seni sormli ayagin nasil dusmusdunCanım benim ,iyiyim,sen nasılsın?
Saol canimiz sen nasilsin okulun ilk gunleri nasilgeciyor sabah kalkak falan zor oluyordaİyiyim canım sağol sen nasılsın
Bilmiyorum ilk kes deniyicem paylasirm siznle bakalim nasi cikacak iy cikarsa paylasirm cikmazsa paylasmam iZor değil mi onu yapmak benim gözüm korkuyor ondan
Amin canım sağolasınHayırlı olsun canım saglikla kucağına al inşallah
Allah yardimcin olsun me olduKızlar tek elimle yükseğe uzandım kafam dalmış kasığımda bi acı oluştu şimdide karnım ve belim ağrıyor bugün de pazar napcam ben ya
Sağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktumAllah yardimcin olsun me oldu
Hamilelikmi canim saglikla gelsin insallahAmin canım sağolasın
Canimdikkati ol gecenlerde duymusdum evet hamile odugun simdi aklama geldi sag salim alsin kucaginaSağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktum
İstersen biraz uzan dinlenSağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktum
Hala geçmedi ,idare ediyorum şimdilik canim. Sorduğun için çok sağoliyim canim seni sormli ayagin nasil dusmusdun
Geçmis olsun canim.Sağol canım raftan bardak alacaktım biraz yüksekteydi hamile olduğumu unuttum tek elimle uzandım baya.birden kasık tarafıma bi acı oldu.sonra hemen kafam dank etti indirdim elimi.şimdide karnım ağrıyor belim ağrıyor korktum
Günaydın canım KV ler geliyorlarmis yazliktalardi onları bekliyoruzgünaydin kuzum@kukrim27
günaydim meleğim@kutsal_zebra
günaydin N Nana Gulum
Günaydin Minik Duduklu Tencere çiçeyim
@Kirmizi pabuc güzelim
günaydin tatlim tuzlum@jenna16
gunaydin Nevreste hepmizin sevimlisi
nasilsin hatunlar ne iş yapyorsun bu arafa okularada acildi işimiz biazda çoğaldı
Korkma kuzum birşey olmamıştır Allah'ın izniyle birden uzandın diye normaldir o kadarKızlar tek elimle yükseğe uzandım kafam dalmış kasığımda bi acı oluştu şimdide karnım ve belim ağrıyor bugün de pazar napcam ben ya
Ayaklarının altına yuksek bişey koy, yastık olur. Uzan dinlen, bişey olmaz inşallahKızlar tek elimle yükseğe uzandım kafam dalmış kasığımda bi acı oluştu şimdide karnım ve belim ağrıyor bugün de pazar napcam ben ya
Minik kim ki zaten kim öpsün onuTünaydın kuzum, bu günümüze şükür iyiyim sen nasılsın
Minik kim mi, minik bizim birtanecik miniğimizMinik kim ki zaten kim öpsün onu
Minik kim mi, minik bizim birtanecik miniğimiz