- 8 Haziran 2013
- 57.064
- 151.565
- 898
Ohh dinlen, yarasın. Hafta sonu mesaiye falan kalmıyorsunuz iyi :)Şükür kuzum, anca dinlenmeye geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh dinlen, yarasın. Hafta sonu mesaiye falan kalmıyorsunuz iyi :)Şükür kuzum, anca dinlenmeye geçtim
Benim belli olmaz cenazemiz vardi anca eve gecebildim, bu arada baya tarifler gelmis bi bu kadar daha yapılacaksa ohh ohHanımlar tariflerinizi yapacak mısınız?
Yapmayacaksanız bilgi verin lütfen:)
C A N O
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@CocoChanelmademoiselle
@Tatlianne20
@SchonerDuft
S Sabr-Sukur-Dua
@evlaefe
@Kirmizi pabuc
@hippocan
@Zipzip-
@Zeynepssp
@alimiyon
@ervanazlim
Bitti kuzum çok şükür yok canım atmamistim bak böyle olduSağol balım bitti mi banyo resim attın mı kaçırdım kesin
Allah daha iyi etsin canım sağolasın bende iyiyim çok şükür oğlanı uyutuyorumHamdolsun Aslım, iyiyim şükür. Sen nasılsın ❤
Çok güzel olmuş. Mutlu günlerde, güle güle eskitin :)Bitti kuzum çok şükür yok canım atmamistim bak böyle oldu
Ayy kız çok güzel olmuş valla duşun teknesiz oluşuna bayıldım dolaplar da çok şık olmuş güle güle eskitin canım bnmBitti kuzum çok şükür yok canım atmamistim bak böyle oldu
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsunAyy kız çok güzel olmuş valla duşun teknesiz oluşuna bayıldım dolaplar da çok şık olmuş güle güle eskitin canım bnm
Çok teşekkür ederim canım sizlere daha iyileri olsun insallahÇok güzel olmuş. Mutlu günlerde, güle güle eskitin :)
Amiin yer kaplamasından ziyade hem temizliği hem arıza vs olunca müdahalesi daha kolay olur Kırım döküm bekledin baya ama değmiş çok güzel olmuşTeşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
Gerçekten tekne çok yer kapliyormus böyle daha rahat ferah ve daha güzel.duruyor ☺
Sağolasın canım benim amin inşallah dua ederim tabi ki etmez miyim hayırlısıyla inşallah
Bugün mesaim vardı canım, yarın tatil günümOhh dinlen, yarasın. Hafta sonu mesaiye falan kalmıyorsunuz iyi :)
Hiç dinlenemiyorsunBugün mesaim vardı canım, yarın tatil günüm
Teşekkür ederim hemsomEvet evin içinde iken çok zor oluyormuş gerçekten çok bunaldım ama neyseki atlattık bittiAmiin ☺ yer kaplamasından ziyade hem temizliği hem arıza vs olunca müdahalesi daha kolay olur☺ Kırım döküm bekledin baya ama değmiş çok güzel olmuş
Aynen canım artık kışa rahat rahat girebilirsinTeşekkür ederim hemsomEvet evin içinde iken çok zor oluyormuş gerçekten çok bunaldım ama neyseki atlattık bitti ☺
Badana da oldu çıktı aradan hepsi
Yeni geldim canım:)Nevreste gastronomi festivalinden gelemedi galiba
Yeni geldim canım:)Nevreste gastronomi festivalinden gelemedi galiba
Başınız sağolsun canım yapamazsan haberim olsun:)Benim belli olmaz cenazemiz vardi anca eve gecebildim, bu arada baya tarifler gelmis bi bu kadar daha yapılacaksa ohh oh
Başınız sağolsun canım yapamazsan haberim olsun:)Benim belli olmaz cenazemiz vardi anca eve gecebildim, bu arada baya tarifler gelmis bi bu kadar daha yapılacaksa ohh oh
Senelik iznim Mart’ta canım, fakat 10 gün raporluydum tatil yapabildim canımHiç dinlenemiyorsun
Senelik izine çıktın mı?