- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Allah iyilik versin canım İyiyiz bizde çok şükür işlerde iyi yüzük pasta yaptım bu güniyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin canım İyiyiz bizde çok şükür işlerde iyi yüzük pasta yaptım bu güniyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin
Coco 2. mi geliyor, şaşı mı oldum?Denedim canım doğru 25 Temmuz sağolasın matematiğim aşırı zayıftır da
Matematiklik bşy yapmadım aslında haftaları saydımDenedim canım doğru 25 Temmuz sağolasın matematiğim aşırı zayıftır da
Ellerine sağlık canım, muhteşem olmuş yineAllah iyilik versin canım İyiyiz bizde çok şükür işlerde iyi yüzük pasta yaptım bu gün Eki Görüntüle 2307507
Evet 2.ci geliyorCoco 2. mi geliyor, şaşı mı oldum?
Hayırlı akşamlar canım, hoş geldinHayırlı akşamlar herkese
Ay çok güzel olmuş canım maşallahAllah iyilik versin canım İyiyiz bizde çok şükür işlerde iyi yüzük pasta yaptım bu gün Eki Görüntüle 2307507
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar herkese
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, biraz zorlanacak ama sonrası güzel olacak CocoChanelmademoiselleEllerine sağlık canım, muhteşem olmuş yine
Evet 2.ci geliyor
Hayırlı akşamlar canım, hoş geldin
Hayırlı akşamlar canım
Sağol balım bitti mi banyo resim attın mı kaçırdım kesinAy çok güzel olmuş canım maşallah
Hayırlı akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar herkese
İyi gezdi canım, yorulmuşlardırNevreste gastronomi festivalinden gelemedi galiba
Hamdolsun Aslım, iyiyim şükür. Sen nasılsınHayırlı akşamlar canım nasılsın
Ben onu da yapamadım kuzum inanır mısın haftaları saymak aklıma bile gelmedi kara kara düşünüyordum hamilelik beni bi tuhaf yaptıMatematiklik bşy yapmadım aslında haftaları saydım
Evet canım 2. Yolda şükürler olsun bana da sürpriz oldu hayırlısı buymuş demekkiCoco 2. mi geliyor, şaşı mı oldum?
İyiyim canım, sen nasılsın :)Hayırlı uğurlu olsun inşallah, biraz zorlanacak ama sonrası güzel olacak CocoChanelmademoiselle
Hoş buldum kuzum, nasılsın ❤
Aynenİyi gezdi canım, yorulmuşlardır
Rabbim hayırlısı ile, sağlıkla kucağında göstersin canım. Beni dualarında unutmaEvet canım 2. Yolda şükürler olsun bana da sürpriz oldu hayırlısı buymuş demekki
Şükür kuzum, anca dinlenmeye geçtimİyiyim canım, sen nasılsın :)
Aynen
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, biraz zorlanacak ama sonrası güzel olacak CocoChanelmademoiselle
Hoş buldum kuzum, nasılsın ❤
Sağolasın canım benim amin inşallah dua ederim tabi ki etmez miyim hayırlısıyla inşallahRabbim hayırlısı ile, sağlıkla kucağında göstersin canım. Beni dualarında unutma ❤