En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ve daha bir çok şey ben çocuklara boya kalemini bile netten alıyorum kırtasiyeler de en az 5 lira fazla fiyatları aynı kalite aynı marka geliyor birde yani

Aklımda toptan alışveriş var şuan yapabilir miyim bilmiyorum iç çamaşırı çorap vs satış yalabilirsem evde arkasını getiririm :))

Trabzona gitmekle alakalı bdvye konu açmıştı onu söyledim

Kızlar bişey daha sorabilir miyim

Ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama son adet tarihimi bilmiyorum.doktorun ultrason ölçümüne göre 7+2 tiz şuan.nasıl yapcam ben bu takvimi?
25 Temmuz yapman gerek sanırım canım takvimi

Kızlar bişey daha sorabilir miyim

Ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama son adet tarihimi bilmiyorum.doktorun ultrason ölçümüne göre 7+2 tiz şuan.nasıl yapcam ben bu takvimi?
Sekiz haftanın içindesin canım yani 56 gün öncesi o da temmuzun 20 sine denk geliyir

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız köye geldik bizde WiFi ye kavuştum et yemeklerine bakayım neler yaptınız yokluğumda
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin

Sekiz haftanın içindesin canım yani 56 gün öncesi o da temmuzun 20 sine denk geliyir
Sağol kuzum 25 Temmuz oluyormuş 7+2.şşimdi profilimden onu arıyorum yapcam inşallah bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…