- 8 Haziran 2013
- 57.275
- 152.043
- 898
Neyi hazırlıyorlarBen pazartesiye sipariş verdjm hazirlayacaklar abla dediğim gibi adam unutmuş yarın verelim abla dedi olmaz ben Manisa'ya gidiyorim
Pazartesi hazırlayın dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi hazırlıyorlarBen pazartesiye sipariş verdjm hazirlayacaklar abla dediğim gibi adam unutmuş yarın verelim abla dedi olmaz ben Manisa'ya gidiyorim
Pazartesi hazırlayın dedim
Dış gebeliğin sebebi enfeksiyondu erken doğumun sebebide rahimağzı yetmezliği .amin inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AllahCanım bunun sebebini araştırdılar mi? Universite ve arastirma hastanelerinde düşükler icin genetik tarama yapiyorlar sebeplerini öğrenebilmek için ona uygun tedavi veriyorlar. Benim ablamda dış gebelikleri ve düşükleri oldu. Şimdi üniversite hastanesinde sebebi araştırılıyor. Şimdiye kadar çikan sonuçlar normal bir tane sonuç kaldı onu bekliyoruz. Ondada sorun çıkmazsa bir ilaç vereceklermiş, rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşAllah
Bakdim bakfim da oylesine yazip gecmek istemedimhepsini tek tek inceleyip oyle yorumlamak istiyorumBirTutamMutluluk20 demek sen benim yaptıgım yemeğe bakmadın
Ne inceliyorsun kız bu kadar?Bakdim bakfim da oylesine yazip gecmek istemedimhepsini tek tek inceleyip oyle yorumlamak istiyorum
Et konusunda kücük bir sıkıntı oldu pazartesi günü yapamazsam söylerim ablaHanımlar tariflerinizi yapacak mısınız?
Yapmayacaksanız bilgi verin lütfen:)
C A N O
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@CocoChanelmademoiselle
@Tatlianne20
@SchonerDuft
@Sabr-Sukur-Dua
@evlaefe
@Kirmizi pabuc
@hippocan
Zipzip-
@Zeynepssp
@alimiyon
@ervanazlim
Tamam canımEt konusunda kücük bir sıkıntı oldu pazartesi günü yapamazsam söylerim abla
Kebapçı hazırlıyor ben yaptım diye sunacağım yarışmadaNeyi hazırlıyorlar
Getir bizde yiyelim tabii yersekKebapçı hazırlıyor ben yaptım diye sunacağım yarışmada
SunumlariNe inceliyorsun kız bu kadar?
Aa sevindim. Konu açmışsın. Genelde olumsuz şeyler yazılmış ondan merak ettimSunumlari
Bu arada mismo cum Trabzona gittim dun sormuşsun
Ben de cekinerek gitmistim ama cok guzeldi havalar falan tek kotu yani fiyatlar yuksekdi gercekten.Aa sevindim. Konu açmışsın. Genelde olumsuz şeyler yazılmış ondan merak ettim
Çok turist var ya ondandır. Ben hiç gitmedim. Gidenler öyle diyorBen de cekinerek gitmistim ama cok guzeldi havalar falan tek kotu yani fiyatlar yuksekdi gercekten.
Dogrudur.araplar fink atiyo her tarafta:)Çok turist var ya ondandır. Ben hiç gitmedim. Gidenler öyle diyor
ne konusu yiaaa benim haberim yokAa sevindim. Konu açmışsın. Genelde olumsuz şeyler yazılmış ondan merak ettim
Kanka pazarlık sünnettirBen de cekinerek gitmistim ama cok guzeldi havalar falan tek kotu yani fiyatlar yuksekdi gercekten.
Pazarlik yaparim normalde kanka ama avm de olmuyo iste:)BirTutamMutluluk20 iki tane alacakssan mesela fiyatı 20 TL mi dedi iki tanesi 30 a olmaz mı de
Benim geliş fiyatini sorduğum bak şu dükkanda şu kadar dediğim bile oldu fiyat düşurmek için
Eşim o yüzden tek başına gidip bişey almaz
Heee AVM de olmazPazarlik yaparim normalde kanka ama avm de olmuyo iste:)
Azerbaycana gore iyidi fiyatlar ama mesela ben netten alisveris yaparim kardesim gelince getirir onla kiyasta pahaliydiHeee AVM de olmaz
Azerbaycan a göre nasıl bizde fiyatlar
Dün haberlerde gördüm bulgaristan okul alışverişi için bize gelmiş şaşırdım
Acaba dedim paralari çok bulg cesit mi yok neden tercih ettiler ki dedim
Çünkü bizde herşey çok pahalı
Bende netten alışveriş yapıyorum hep ama artık nette ki fiyatlar bile uçtu h......rada üyelik var ..geçen eski sepet alışverislerine baktımAzerbaycana gore iyidi fiyatlar ama mesela ben netten alisveris yaparim kardesim gelince getirir onla kiyasta pahaliydi