• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Canım bunun sebebini araştırdılar mi? Universite ve arastirma hastanelerinde düşükler icin genetik tarama yapiyorlar sebeplerini öğrenebilmek için ona uygun tedavi veriyorlar. Benim ablamda dış gebelikleri ve düşükleri oldu. Şimdi üniversite hastanesinde sebebi araştırılıyor. Şimdiye kadar çikan sonuçlar normal bir tane sonuç kaldı onu bekliyoruz. Ondada sorun çıkmazsa bir ilaç vereceklermiş, rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşAllah 🤲
Dış gebeliğin sebebi enfeksiyondu erken doğumun sebebide rahimağzı yetmezliği .amin inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah

Aa sevindim. Konu açmışsın. Genelde olumsuz şeyler yazılmış ondan merak ettim💕
ne konusu yiaaa benim haberim yok
Ben de cekinerek gitmistim ama cok guzeldi havalar falan tek kotu yani fiyatlar yuksekdi gercekten.
Kanka pazarlık sünnettir

Eşime takım aliyorken bir pazarlık yaptım ki sorma normalde adam 700-800 lira sattığı takım i bize 600 dedi ben 450 ye aldım :olamaz: kemeri kravatı gömleği içinde

Eşimde biliyor ya hiyumu normlade karışır bana yada parayı verir hemen uzatmayayım diye bayağı bir düşünmüştüm

Geçen aynı yere forma almaya gittim yüzüm tutmadı indirim için :olamaz:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 iki tane alacakssan mesela fiyatı 20 TL mi dedi iki tanesi 30 a olmaz mı de :olamaz:

Benim geliş fiyatini sorduğum bak şu dükkanda şu kadar dediğim bile oldu fiyat düşurmek için :KK53:

Eşim o yüzden tek başına gidip bişey almaz :D

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 iki tane alacakssan mesela fiyatı 20 TL mi dedi iki tanesi 30 a olmaz mı de :olamaz:

Benim geliş fiyatini sorduğum bak şu dükkanda şu kadar dediğim bile oldu fiyat düşurmek için :KK53:

Eşim o yüzden tek başına gidip bişey almaz :KK70:
Pazarlik yaparim normalde kanka ama avm de olmuyo iste:)

Pazarlik yaparim normalde kanka ama avm de olmuyo iste:)
Heee AVM de olmaz :KK53:

Azerbaycan a göre nasıl bizde fiyatlar

Dün haberlerde gördüm bulgaristan okul alışverişi için bize gelmiş şaşırdım

Acaba dedim paralari çok bulg cesit mi yok neden tercih ettiler ki dedim

Çünkü bizde herşey çok pahalı :(

Heee AVM de olmaz :KK53:

Azerbaycan a göre nasıl bizde fiyatlar

Dün haberlerde gördüm bulgaristan okul alışverişi için bize gelmiş şaşırdım

Acaba dedim paralari çok bulg cesit mi yok neden tercih ettiler ki dedim

Çünkü bizde herşey çok pahalı :KK43:
Azerbaycana gore iyidi fiyatlar ama mesela ben netten alisveris yaparim kardesim gelince getirir onla kiyasta pahaliydi

Azerbaycana gore iyidi fiyatlar ama mesela ben netten alisveris yaparim kardesim gelince getirir onla kiyasta pahaliydi
Bende netten alışveriş yapıyorum hep ama artık nette ki fiyatlar bile uçtu h......rada üyelik var ..geçen eski sepet alışverislerine baktım

Eşime 2018 başında 6 li atlet almışım 23 liraya şuan 120-150 lira arası fiyatları en ucuz :olamaz:

F.... tablet almışım 2017 de 180 tane tablet bir tane küçük sıvı deterjan yanında hediye 100 liraya almışım

Şuan 240 lira fiyatlar azar azar çıkmıyor 2018 sonrasında herşey nerdeyse 100 yüz zamnlandi :(

Back