• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bugün eşim kilo kilo ceviz,fındık salçalık domastes,biber getirdi...3-4 kavun karpuz
Cuma günleri köyleri gezip hastaları evinde muayene ediyor...
Hiç eli boş gelmiyor....
Sağolsunlar buranın insanı çok sıcak kanlı...🥰
Neresi orası acaba? :)

Banada öyle dediler:)Dediğin gibi 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve hamile kaldım:)2. hamileliğim istediğim ay oldu:)
Çok şaşırmıştım nasıl oldu diye:)1.si zorla oldu diye:)
Sınav bitmemişti.Kese göründü bu sefer bebek görünmedi.7. haftaya kadar onu bekledim.Sonra bebek göründü çok büyümedi.3 kilo doğdu zar zor:)Hatta kkya bu sebeple üye olmuştum.
Yani hayat sınavdan ibaret canım:)Elbet geçecek:)Herkesin bu dünyada bir görevi vardır.
Duanı eksik etme abla. ❤

Bugün eşim kilo kilo ceviz,fındık salçalık domastes,biber getirdi...3-4 kavun karpuz
Cuma günleri köyleri gezip hastaları evinde muayene ediyor...
Hiç eli boş gelmiyor....
Sağolsunlar buranın insanı çok sıcak kanlı...🥰
Allah razı olsunlar. Düşünmeleri yeter. Köy hayatı şehir hayatından daha güzel. Eşim emekli olunca bahçeli bir evimiz olsun isterdim 😂😂

Mcz09 Mcz09 bak facede karşıma çıktı:)
70106448_2879488308747794_8587309344779927552_n.jpg

Allah razı olsunlar. Düşünmeleri yeter. Köy hayatı şehir hayatından daha güzel. Eşim emekli olunca bahçeli bir evimiz olsun isterdim 😂😂

Aynen öyle Canım
Herkes çok sıcak karşılıyor😊
Kapris yok,herkes çok doğal😊

İnşallah Canım
Allah gönlünüze göre versin😘

İnşaallah abla inşaallah. İnanıyorum birgün şu evde çocuklar yapmayın ama duruuun diye bağırıcam. 🤲 ğeşlerinden koşarken buraya girmeye zaman bulamicam. İnanıyorum ama sabırsızım işte🥴
İnşaallah canım inşaallah :KK74: :KK74:

Back