O zaman kendini sık sık hatırlat:)Deynepnaz bu mesajı beğenmedi
Çoğumuzda B12 eksikliği var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kendini sık sık hatırlat:)Deynepnaz bu mesajı beğenmedi
Bende de var .O yüzden gelemiyorum zaten,gelmeyi unutuyorumO zaman kendini sık sık hatırlat:)
Çoğumuzda B12 eksikliği var
Bende sizi unutuyorum mu diyorsunBende de var .O yüzden gelemiyorum zaten,gelmeyi unutuyorum
Bende de var .O yüzden gelemiyorum zaten,gelmeyi unutuyorum
Günlük işler.Yorgunluk var bu aralar güz yorgunluğu (bahar yorgunluğu varsa güz yorgunluğu da olmalı)Kışlık hazırlıklar ,okul vs.Sen ne yapıyorsun?Bende sizi unutuyorum mu diyorsun
Ne yapıyorsun nasılsın:)
Benimde öyle canım okul,kış hazırlığı bir koşturma gidiyoruz:)Günlük işler.Yorgunluk var bu aralar güz yorgunluğu (bahar yorgunluğu varsa güz yorgunluğu da olmalı)Kışlık hazırlıklar ,okul vs.Sen ne yapıyorsun?
Ben de d3 damlayı almayı unutuyorum daha doğrusu üşeniyorumBende b 12 ilacı içmeyi unutuyorum günlerdir siz yazınca aklıma geldi
Bak o da duruyor kırıp icecektim güyaBen de d3 damlayı almayı unutuyorum daha doğrusu üşeniyorum
Kızlar liseye başladı değil mi?Benimde öyle canım okul,kış hazırlığı bir koşturma gidiyoruz:)
Evet canım :)Kızlar liseye başladı değil mi?
Tiroid ilacını eşimin kahvaltısını hazırlarken aç karnına içiyorum Allahtan.Geçen gün dr tiroit ilacını düzenli almamışsın dedi.Ben de eşim izinliydi düzenim bozuldu o yüzden dedim.Dr de diyordu eşin ilaç almana mı kızıyor neden Onun yüzünden?Bak o da duruyor kırıp icecektim güya
Memnun musunuz okuldan?Evet canım :)
Evet canım istediğimiz okul :)Memnun musunuz okuldan?
alemsin ya .Tiroid ilacını eşimin kahvaltısını hazırlarken aç karnına içiyorum Allahtan.Geçen gün dr tiroit ilacını düzenli almamışsın dedi.Ben de eşim izinliydi düzenim bozuldu o yüzden dedim.Dr de diyordu eşin ilaç almana mı kızıyor neden Onun yüzünden?
Ortak noktamızalemsin ya .
Bu arada hepimizde tiroid b 12 d vit eksikliği var mübarek ☺
25-26 kişi tarif bildirdi canım:)Et yemeği yapacak kaç kişi kaldı?
Olmayanı almıyoruz diyorsunOrtak noktamız