• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Daha çok gençsin canım inşaallah olacak:)
Az çok bende yaşadım seni ve duygularını anlıyorum...
Çevredekilerde sağolsun bırakmıyorlar.Sürekli bebek muhabbeti.İnşaallah geçecek bunlar...
Sizin sıkıntı nedir peki?
Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştu :( olmadıkça daha çok üzülüyorum

Ama çevreden burada uygun alıyoruz zannediyorlar:)Yani memleketten özellikle:)
Bizim kayısıda öyle mesela:)Kayısı al diyorlar gidince arıyoruz şu fiyat alalım mı:)Pahalıymış diyorlar:)
Aynen, nesi meşhursa onu istiyolar. Burda isot meşhur. Onu da kimse istemiyor :KK53:
Biber salçaları, kuruluklar, fıstık. Buralarda zeytinde çok. Urfadan Antep arası fıstık ve zeytin ağacı ile dolu..

Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştu :KK43: olmadıkça daha çok üzülüyorum

Herşeyin hayırlısı olsun...
Allah güzel,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Geç olsun da güç olmasın...
Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim...

Ama çevreden burada uygun alıyoruz zannediyorlar:)Yani memleketten özellikle:)
Bizim kayısıda öyle mesela:)Kayısı al diyorlar gidince arıyoruz şu fiyat alalım mı:)Pahalıymış diyorlar:)
Burası narenciye merkezi ama çok pahalı. Başka bir yerde alsam burda satsam diyorum bazen.
Konuyada pat diye girdim ama

Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştu :KK43: olmadıkça daha çok üzülüyorum
İnşaallah zamanı gelince saglıkla kucagına alacagın bir yavrun olacak. Bu günlerde geçecek. Rabbim sınıyor işte. Herkesin bir sınavı var.

İnşaallah zamanı gelince saglıkla kucagına alacagın bir yavrun olacak. Bu günlerde geçecek. Rabbim sınıyor işte. Herkesin bir sınavı var.
İnşaallah. Sınav evet hakkıyla çıkabilmek için mücadele ediyorum ama sınıfta kalıcam sanki.

Ahhhh ahhh karışmasalar olmaz:)
Benimde pko vardı canım:) Tiroit problemim vardı,prolaktin hormon sorunu eşimde varikosel:)Hatta 23 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler:)Ama eşimin ameliyat olmasından sonra hamile kaldım:)
Yani şimdi düşünüyorum o benim için bir sınav ve bir süreçti geldi geçti.Bana o sıra yakınlarım çok değerli bir şey alacaksın ve Rabbim seni bekletiyor demişlerdi.Çok şükür doğal yolla ikizlerime hamile kaldım.Sınavım tabi bitmedi.Çok ama çok zor bir hamilelik geçirdim.Doğum sonrası kanser tanısı koydular 1 yıl tedavi gördüm ne olduğunu bulamadılar.Ama inan bunlar benim sınavımdı.Sonunda mükafatımı aldım:)
Rabbim inşaallah seninde yüzüne gülecek zamanı gelince evladını verecek.
Allah rahmet eylesin meleğin seni cennette bekliyordur:/

Benimde pko vardı canım:) Tiroit problemim vardı,prolaktin hormon sorunu eşimde varikosel:)Hatta 23 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler:)Ama eşimin ameliyat olmasından sonra hamile kaldım:)
Yani şimdi düşünüyorum o benim için bir sınav ve bir süreçti geldi geçti.Bana o sıra yakınlarım çok değerli bir şey alacaksın ve Rabbim seni bekletiyor demişlerdi.Çok şükür doğal yolla ikizlerime hamile kaldım.Sınavım tabi bitmedi.Çok ama çok zor bir hamilelik geçirdim.Doğum sonrası kanser tanısı koydular 1 yıl tedavi gördüm ne olduğunu bulamadılar.Ama inan bunlar benim sınavımdı.Sonunda mükafatımı aldım:)

Aynen, nesi meşhursa onu istiyolar. Burda isot meşhur. Onu da kimse istemiyor :KK53:
Biber salçaları, kuruluklar, fıstık. Buralarda zeytinde çok. Urfadan Antep arası fıstık ve zeytin ağacı ile dolu..
Aynen öyle canım:)
Mesela baklava diyorlar:)Ama kilosu ne kadar bilmiyorlar:70:

Burası narenciye merkezi ama çok pahalı. Başka bir yerde alsam burda satsam diyorum bazen.
Konuyada pat diye girdim ama
İstediğin zaman gir canım:)Konuyu baştan yakalamaya çalışsan olmaz:)Tuttuğun yerden yakala:)

Allah razı olsun. Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin inşaallah. İnşaallah bizede nasip olur. Banada tüple bile çok zor dediler ilaçla hamile kaldım. Ama kaybettim işte. İnsan düşünce birde vuran oluyor. Kalkmak için el arıyorum işte.

Öyledir sagolsun. İnsanları çok yardım sever. Batıda kimse kimseye selam vermez. Burdakiler cana yakın. Bişey iste, kesinlikle geri cevirmezler :)

Bugün eşim kilo kilo ceviz,fındık salçalık domastes,biber getirdi...3-4 kavun karpuz
Cuma günleri köyleri gezip hastaları evinde muayene ediyor...
Hiç eli boş gelmiyor....
Sağolsunlar buranın insanı çok sıcak kanlı...🥰

Allah razı olsun. Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin inşaallah. İnşaallah bizede nasip olur. Banada tüple bile çok zor dediler ilaçla hamile kaldım. Ama kaybettim işte. İnsan düşünce birde vuran oluyor. Kalkmak için el arıyorum işte.
Banada öyle dediler:)Dediğin gibi 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve hamile kaldım:)2. hamileliğim istediğim ay oldu:)
Çok şaşırmıştım nasıl oldu diye:)1.si zorla oldu diye:)
Sınav bitmemişti.Kese göründü bu sefer bebek görünmedi.7. haftaya kadar onu bekledim.Sonra bebek göründü çok büyümedi.3 kilo doğdu zar zor:)Hatta kkya bu sebeple üye olmuştum.
Yani hayat sınavdan ibaret canım:)Elbet geçecek:)Herkesin bu dünyada bir görevi vardır.

Back