Burasıda öyle :)Komşularım selam bile vermez:)Vermez vermiyoruz. Versek bile gönülden değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasıda öyle :)Komşularım selam bile vermez:)Vermez vermiyoruz. Versek bile gönülden değil.
Benlik bir şey olırsa katılırım benide etiketler misin unutmazsan?İyi gidiyoruz canım:)
Kategorilerimiz sürpriz oluyor canım açılınca öğreniyorsunuz:)
İnşaallah canım benim Gel kafa dağıtırsın:)Benlik bir şey olırsa katılırım benide etiketler misin unutmazsan?
Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyorInsanlar çok tuhaf. Ben pek şikayetçi değilim. Selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun. Ben biraz yabaniyim belki de.
Sürekli burdayım zaten. Kk da olmasa ne yapardımİnşaallah canım benim Gel kafa dağıtırsın:)
Kendine uğraşlar bul:)
Aynen burası iyi geliyor:)Sürekli burdayım zaten. Kk da olmasa ne yapardım
Yarışmalara katılmak istemez misin :)Sürekli burdayım zaten. Kk da olmasa ne yapardım
Katılmıştım 2 deda geçen yıl. Şimdide hastane işlerim var diye katılmadım ama bundan sonrakilere katılırım haber verirsenizYarışmalara katılmak istemez misin :)
Bu arada senin bebiş nasıl? adını ne koydunuz?❤ Allah bağışlasın hayırlı uzun ömrü olsun inşaallahYarışmalara katılmak istemez misin :)
Aynen işte böyle :)Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor
Haber veririz tabiki :)Katılmıştım 2 deda geçen yıl. Şimdide hastane işlerim var diye katılmadım ama bundan sonrakilere katılırım haber verirseniz
He yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmezBende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor
Oh ne güzel canımHoşbuldum
Yok uyumadılar
Yarın okul yok nasılsa,belgesel izliyoruz beraber
Erken yatıp sabahın köründe kalkmasınlar diye henüz uyumalarına engel olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın
Aşuren çok leziz görünüor
Canım çekti
bebiş iyi, 2 buçuk aylık olduk. Adı Metehan. Amin canım, rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin.Bu arada senin bebiş nasıl? adını ne koydunuz?❤ Allah bağışlasın hayırlı uzun ömrü olsun inşaallah
Komşu var, komşuculuk var. O demek ki komşuculuk oynuyorHe yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmez
İyidir sen ne yapıyorsun:)
Nörüyonuz etçiller
Az bakınayım size beni özlediniz mi diye merak ettimİyidir sen ne yapıyorsun:)
Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş:)Yavaş yavaş unutuyor olabiliriz:)Az bakınayım size beni özlediniz mi diye merak ettim
Deynepnaz bu mesajı beğenmediGözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş:)Yavaş yavaş unutuyor olabiliriz:)