• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Insanlar çok tuhaf. Ben pek şikayetçi değilim. Selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun. Ben biraz yabaniyim belki de.🙈
Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor 😂

Bende, fazla haşır neşir olmam. Kimseye gidip gelmem ama aynı apartmanda oturup asansör de, bahçede yolda sokakta karşılaşınca bir merhaba yada tebessüm ederim. Kimisi kafasını eğerek geçiyor 😂
Aynen işte böyle :)

He yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmez😄😄

Hoşbuldum
Yok uyumadılar
Yarın okul yok nasılsa,belgesel izliyoruz beraber😊
Erken yatıp sabahın köründe kalkmasınlar diye henüz uyumalarına engel olmaya çalışıyorum 😂

Sen nasılsın😍
Aşuren çok leziz görünüor
Canım çekti 👯
Oh ne güzel canım☺️
Bende iyiyim arkadaşlar uğradı da yazamadım hemen :)
Teşekkür ederim canım aşureyi seviyorum her sene yapmaya çalışıyorum.
Kızın toplantısı vardı oraya gittim bugün epey hareketli idi😊
Malzeme listesi ile beslenme listesini verdiler yarın halledicem kısmetse.
Sizin okul nasıl gidiyor 😊

Bu arada senin bebiş nasıl? adını ne koydunuz?❤ Allah bağışlasın hayırlı uzun ömrü olsun inşaallah
bebiş iyi, 2 buçuk aylık olduk. Adı Metehan. Amin canım, rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin. 🤗
He yok o da ayıp yani. Evet bak bizde de vae bir komşu canı isterse görür istemezse görmez😄😄
Komşu var, komşuculuk var. O demek ki komşuculuk oynuyor 😂😂

Back