Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.Daha çok gençsin canım inşaallah olacak:)
Az çok bende yaşadım seni ve duygularını anlıyorum...
Çevredekilerde sağolsun bırakmıyorlar.Sürekli bebek muhabbeti.İnşaallah geçecek bunlar...
Sizin sıkıntı nedir peki?
Aynen, nesi meşhursa onu istiyolar. Burda isot meşhur. Onu da kimse istemiyorAma çevreden burada uygun alıyoruz zannediyorlar:)Yani memleketten özellikle:)
Bizim kayısıda öyle mesela:)Kayısı al diyorlar gidince arıyoruz şu fiyat alalım mı:)Pahalıymış diyorlar:)
Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştuolmadıkça daha çok üzülüyorum
Burası narenciye merkezi ama çok pahalı. Başka bir yerde alsam burda satsam diyorum bazen.Ama çevreden burada uygun alıyoruz zannediyorlar:)Yani memleketten özellikle:)
Bizim kayısıda öyle mesela:)Kayısı al diyorlar gidince arıyoruz şu fiyat alalım mı:)Pahalıymış diyorlar:)
İnşaallah zamanı gelince saglıkla kucagına alacagın bir yavrun olacak. Bu günlerde geçecek. Rabbim sınıyor işte. Herkesin bir sınavı var.Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştuolmadıkça daha çok üzülüyorum
Amin amin inşaallah.Herşeyin hayırlısı olsun...
Allah güzel,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Geç olsun da güç olmasın...
Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim...
İnşaallah. Sınav evet hakkıyla çıkabilmek için mücadele ediyorum ama sınıfta kalıcam sanki.İnşaallah zamanı gelince saglıkla kucagına alacagın bir yavrun olacak. Bu günlerde geçecek. Rabbim sınıyor işte. Herkesin bir sınavı var.
Ne iyi komşuDogru, bende urfadayım. Taze fıstığın kilosu 35 lira. Karşı komşunun fıstık tarlası var. Geçen sene 3 kiloya yakın verdi, sagolsun
Ahhhh ahhh karışmasalar olmaz:)Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Ahhhh ahhh karışmasalar olmaz:)Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Öyle düşünme, her şerde bir hayır vardırİnşaallah. Sınav evet hakkıyla çıkabilmek için mücadele ediyorum ama sınıfta kalıcam sanki.
Aynen öyle canım:)Aynen, nesi meşhursa onu istiyolar. Burda isot meşhur. Onu da kimse istemiyor
Biber salçaları, kuruluklar, fıstık. Buralarda zeytinde çok. Urfadan Antep arası fıstık ve zeytin ağacı ile dolu..
Öyledir sagolsun. İnsanları çok yardım sever. Batıda kimse kimseye selam vermez. Burdakiler cana yakın. Bişey iste, kesinlikle geri cevirmezler :)Ne iyi komşu
İstediğin zaman gir canım:)Konuyu baştan yakalamaya çalışsan olmaz:)Tuttuğun yerden yakala:)Burası narenciye merkezi ama çok pahalı. Başka bir yerde alsam burda satsam diyorum bazen.
Konuyada pat diye girdim ama
Allah razı olsun. Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin inşaallah. İnşaallah bizede nasip olur. Banada tüple bile çok zor dediler ilaçla hamile kaldım. Ama kaybettim işte. İnsan düşünce birde vuran oluyor. Kalkmak için el arıyorum işte.Ahhhh ahhh karışmasalar olmaz:)
Benimde pko vardı canım:) Tiroit problemim vardı,prolaktin hormon sorunu eşimde varikosel:)Hatta 23 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler:)Ama eşimin ameliyat olmasından sonra hamile kaldım:)
Yani şimdi düşünüyorum o benim için bir sınav ve bir süreçti geldi geçti.Bana o sıra yakınlarım çok değerli bir şey alacaksın ve Rabbim seni bekletiyor demişlerdi.Çok şükür doğal yolla ikizlerime hamile kaldım.Sınavım tabi bitmedi.Çok ama çok zor bir hamilelik geçirdim.Doğum sonrası kanser tanısı koydular 1 yıl tedavi gördüm ne olduğunu bulamadılar.Ama inan bunlar benim sınavımdı.Sonunda mükafatımı aldım:)
Rabbim inşaallah seninde yüzüne gülecek zamanı gelince evladını verecek.
Allah rahmet eylesin meleğin seni cennette bekliyordur:/
Öyledir sagolsun. İnsanları çok yardım sever. Batıda kimse kimseye selam vermez. Burdakiler cana yakın. Bişey iste, kesinlikle geri cevirmezler :)
Ateş pahası. Çocugun dogumunda eşim almış 1 buçuk kilo 90 liraAynen öyle canım:)
Mesela baklava diyorlar:)Ama kilosu ne kadar bilmiyorlar
Banada öyle dediler:)Dediğin gibi 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve hamile kaldım:)2. hamileliğim istediğim ay oldu:)Allah razı olsun. Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin inşaallah. İnşaallah bizede nasip olur. Banada tüple bile çok zor dediler ilaçla hamile kaldım. Ama kaybettim işte. İnsan düşünce birde vuran oluyor. Kalkmak için el arıyorum işte.
Yani iyi bir yerden alsan:)130-200 civarı:)Ateş pahası. Çocugun dogumunda eşim almış 1 buçuk kilo 90 lira
Ateş pahası. Çocugun dogumunda eşim almış 1 buçuk kilo 90 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?