Evet canmmmAa hayırlı olsun canım hamileymissin☺
Sagol canım, atlattık çok şükür :)Oldumu hadi atlatmisiniz☺
Geçmiş olsun canım
Çok şükür öyle huysuzluk yapmadı. İyileşme evresinde. Kucagıma falan alırken dikkat etmeye çalıyorum. 1 hafta 10 güne iyileşir inşallah :)Ay maşallah Canım
Nasıl geçiyor?
Huysuzluk yapıyor mu?
Sagol canım, atlattık çok şükür :)
Çok şükür öyle huysuzluk yapmadı. İyileşme evresinde. Kucagıma falan alırken dikkat etmeye çalıyorum. 1 hafta 10 güne iyileşir inşallah :)
İyiyim şükür canım sağolasınEvet canmmm
Nasılsın
İkiz bebek nasıl yoruyor mu seni :)
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar bacılar
Hayırlı akşamlarHayirli aksamlar hanımlar
Sagol canımAy geçmiş olsun canm
ne güzel tatlı telaşlar bunlar. Allah zihin açıklığı versin miniklerimizeÇok şükür bende iyiyim canımokul telaslari başladı onlarla uğraşıyoruz bizde
Aç kaldığım.an bulantı başlıyor hemen yiyince geçiyor :)
Benm şuan büyük ihtimal 6 haftalık canmmİyiyim şükür canım sağolasın
Baş dönmelerim çok fazla
bulantilar hafifledi biraz ☺
Senin kaç haftalık?
Evet canım amin inşallahne güzel tatlı telaşlar bunlar. Allah zihin açıklığı versin miniklerimize
Geçmiş olsun hayırlı olsun canımBende iyi ne olsun. 2 numaranın çüküyle uğraşıyoruz. Sünnet olalı 3.gün
Yok yok onları yemiyormSagol canım
ne güzel tatlı telaşlar bunlar. Allah zihin açıklığı versin miniklerimize
☺ Acılı hazır gıdalardan uzak dur, cıslı yiyecekleri yeme
Saol canım. ALLAH razı olsunİnşallah Canım
Çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun
Sagol nevoşum. Tarifi anca gelecek hafta yapabilirimGeçmiş olsun hayırlı olsun canım
Daha çok yeniymiş hayırlısiyla güzel geçer inşallah cnm.Benm şuan büyük ihtimal 6 haftalık canmm
Mercimek daha
Tamam canım sen işlerini hallet acelemiz yokSaol canım. ALLAH razı olsun
Sagol nevoşum. Tarifi anca gelecek hafta yapabilirim
Enişte iyi önlem almış, herşey sen ve bebegin içinYok yok onları yemiyorm
Eşim yulaf almış gelmiş zaten
Bunlar yenecek diye
Tamam canım sen işlerini hallet acelemiz yok
Bende şu icemiyorum içince istifra ediyordum hemen.Kızlar benim midem çok bulanıyor özellikle yaptığım kahvaltıyı geri çıkarıyorum midem kabul etmiyor.su içemiyorum görünce yine midem ağzıma geliyor.su çok önemli napıcam ben ya.hiç su içememek bebek için tehlikeli değil mi ama yok içermiyorum midemi aşırı bulandırıyor.kızımda hiç bu kadar aşırı bulantılarım olmamıştı öldü bitirdi beni tavsiyesi olan var mı acaba
Canım panik yapma sürekli böyle olmaz.Bu ay belki böyle geçer sonra düzelir:)Kızlar benim midem çok bulanıyor özellikle yaptığım kahvaltıyı geri çıkarıyorum midem kabul etmiyor.su içemiyorum görünce yine midem ağzıma geliyor.su çok önemli napıcam ben ya.hiç su içememek bebek için tehlikeli değil mi ama yok içermiyorum midemi aşırı bulandırıyor.kızımda hiç bu kadar aşırı bulantılarım olmamıştı öldü bitirdi beni tavsiyesi olan var mı acaba
Evet su içemediğim için idrarımda yanma oluyor idrar enfeksiyonu mu oldu sende de? Kasıklarım karnım ağrımaya başladı napcam bilmiyorum suyu görmek istemiyorum komposto işe yarar inşallahBende şu icemiyorum içince istifra ediyordum hemen.
Ayran komposto falan da tukete bilirsin,Ama su çok önemli.
Enfeksiyon riskini arttırıyor başıma geldi ama geçti şükür.Şimdi biraz da olsa daha rahat su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?