Niye ya sen yufka açmayı bilmiyor musun?Biliyorsan baklava yapmakta ne var:)En kolayıDovecem simdi sizi haa: ( kendimi cok ise yaramaz hissettim: (

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ya sen yufka açmayı bilmiyor musun?Biliyorsan baklava yapmakta ne var:)En kolayıDovecem simdi sizi haa: ( kendimi cok ise yaramaz hissettim: (
Iyide borek hamuru daha kalin.. baklava hamuru ince nisastali filan olmuyokiNiye ya sen yufka açmayı bilmiyor musun?Biliyorsan baklava yapmakta ne var:)En kolayı![]()
Börek yapıyorsan onu da yaparsın zamanın olacak böyle şeyleri yapmaya zaman oldu mu herşey yapılıyor ilkinde beceremez sen 2.-3. de yaparsın yeter ki işteOnla yaparim zaten canim hazirda aliriz tatli.. ama isterdim kendim acmak
Gel bana cat:)Çok alınganım herşeyi üstüme alıyorum:)Sürekli herkesle kapışasım var:)
Ben de öyle açıyorum canımTek tek de açtım ama benim zamanım dar oldgundan genelde 5erli 10 arlı açıyorum ama rekabet uğruna yapmayacağım şey yoktur azıcık deliyim ben![]()
Sana kıyamamGel bana cat:)
Aynen en güzelini üste sakla delik yırtık olsa da arada kaynıyor baklava daNiye ya sen yufka açmayı bilmiyor musun?Biliyorsan baklava yapmakta ne var:)En kolayı![]()
1 kez denedim bi daha cesaretim yokBörek yapıyorsan onu da yaparsın zamanın olacak böyle şeyleri yapmaya zaman oldu mu herşey yapılıyor ilkinde beceremez sen 2.-3. de yaparsın yeter ki işte
Tek tek inceltmiyoruz canımIyide borek hamuru daha kalin.. baklava hamuru ince nisastali filan olmuyoki
Zam haberine ben hep 50liralık benzin alıyorum der gibi olmuş canım, ben hep 1 günlük ban aldığım için fark etmiyor![]()
Nevos bu tarif kolay gibi hani trpsi buyuklugu de acildigi icin..
Icindeki nisastayi ayarlayamiyorum sanki cok kaciyoTek tek inceltmiyoruz canım
Üst üste açınca zaten incecik oluyor:)
Senide tebrik ederimBana yok muu tşk kıskandım ama
Bende ilk defa katıldım yarışmaya![]()
Teşekkür ederim tweee birinci olarak sende katıl tekrardan aramızaSenide tebrik ederimyanlış etiket yapmıyım
![]()
Aynen canım sonra kalanları kesiyorum arasına koyuyorum:)Hiç zor değil mutlaka denemelisin:)Nevos bu tarif kolay gibi hani trpsi buyuklugu de acildigi icin..
Açarken sürersin fazla gelirse 10 kat üst üste dizdikten sonra biraz silkelersin:)Birde buğday-mısır nişastası karıştırırsan daha güzel oluyor:)Icindeki nisastayi ayarlayamiyorum sanki cok kaciyo
O sunumu yapan bu baklavayı da yapar değil mi 10 ar 10 ar açıldığında daha çabuk biterAynen canım sonra kalanları kesiyorum arasına koyuyorum:)Hiç zor değil mutlaka denemelisin:)
Nisastaya taktim ama ben.. bi kez denedigimdede hamurum parcalaniyodu.. yeterince un koymamismiyim?Aynen canım sonra kalanları kesiyorum arasına koyuyorum:)Hiç zor değil mutlaka denemelisin:)
Bu kategoriye katılacakTeşekkür ederim tweee birinci olarak sende katıl tekrardan aramıza![]()
İnsBu kategoriye katılacak![]()