Hamuru ayarlarsan gerisi kolay o zaman:)Iste bence onu syarlamak muhim yoksa tepsi boyutunca acarim daga buyuk bile axarim hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamuru ayarlarsan gerisi kolay o zaman:)Iste bence onu syarlamak muhim yoksa tepsi boyutunca acarim daga buyuk bile axarim hatta
Bana gerek kalmiyo yeterince kibleyenim var cok sukur. Allah eksik etmesin:))Çünkü kurallar söz konusuysa kendini bile tanımaz pinkom![]()
İnşallahTeşekkür ederim tweee birinci olarak sende katıl tekrardan aramıza![]()
Yarın belli olacak:)İnşallah
Kategori belli oldumu![]()
Oncekinde de et değil demiştinNeyse kategorimiz kurabiye değil:)O sebeple kurabiye olunca düşünürüz![]()
Önceki et değildi zaten kek yapmıştıkOncekinde de et değil demiştin![]()
Bana gerek kalmiyo yeterince kibleyenim var cok sukur. Allah eksik etmesin:))
Ben baklava yaparım o zamanKategori ortaya karışık olsa,
Herkes en iyi yaptıgı şeyi yapsın![]()
Ablam olmasaydın dalga geçmeyi gösterirdim sanaÖnceki et değildi zaten kek yapmıştık![]()
Bende bişeyler düşünürümBen baklava yaparım o zaman![]()
Oyle tabii baya actionlu geciyo:)Aslında senin forum hayatında eğlenceli sayılır
Benim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma törenindeInsallah kimddn ogrendiniz hamur acmayi siz:))
Dehşet bir yarışma olurKategori ortaya karışık olsa,
Herkes en iyi yaptıgı şeyi yapsın![]()
Göster göster ne yapacaksınAblam olmasaydın dalga geçmeyi gösterirdim sana![]()
İyiyim canım elhamdulillah. Ev aldı yürüyor ama ben tüm gün yattımNapim kural kuraldırNasılsın bu arada ?
Kolay kategori mutlaka bekliyorum.Bende bişeyler düşünürüm![]()
Dehşet bir yarışma olur![]()
Bende bejarken snneme hsmur isi yaptoginda kizardim:)) simdi iyiki diyorum cocukkarimin csni ne isterse yapiyorum jendiminde oyle tabiiBenim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma törenindebende yapcam bende yapcam nidalariyla açtım herkes şaşırdı falan yaşıma göre iyi yapmıştım yani
Ben 12-13 yaşında annem hazırlardı malzemeyi biz ekmek yogurruduk bı hafta ablam bı hafta ben
Annemin sayesinden öğrendim böyle şeyleri bilirim ama yemek bilmezdim evlenince onlarında öğrendim :)
Ben baklava yaparım o zaman![]()
Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diyeBenim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma törenindebende yapcam bende yapcam nidalariyla açtım herkes şaşırdı falan yaşıma göre iyi yapmıştım yani
Ben 12-13 yaşında annem hazırlardı malzemeyi biz ekmek yogurruduk bı hafta ablam bı hafta ben
Annemin sayesinden öğrendim böyle şeyleri bilirim ama yemek bilmezdim evlenince onlarında öğrendim :)