En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Insallah kimddn ogrendiniz hamur acmayi siz:))
Benim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma töreninde :D bende yapcam bende yapcam nidalariyla açtım herkes şaşırdı falan yaşıma göre iyi yapmıştım yani

Ben 12-13 yaşında annem hazırlardı malzemeyi biz ekmek yogurruduk bı hafta ablam bı hafta ben

Annemin sayesinden öğrendim böyle şeyleri bilirim ama yemek bilmezdim evlenince onlarında öğrendim :)

Benim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma töreninde :KK70: bende yapcam bende yapcam nidalariyla açtım herkes şaşırdı falan yaşıma göre iyi yapmıştım yani

Ben 12-13 yaşında annem hazırlardı malzemeyi biz ekmek yogurruduk bı hafta ablam bı hafta ben

Annemin sayesinden öğrendim böyle şeyleri bilirim ama yemek bilmezdim evlenince onlarında öğrendim :)
Bende bejarken snneme hsmur isi yaptoginda kizardim:)) simdi iyiki diyorum cocukkarimin csni ne isterse yapiyorum jendiminde oyle tabii

Ben baklava yaparım o zaman:KK45:
Benim annem çok küçükken ekmek yaptırirdi bize öğrenin derdu herşeyi bilin tabi ekmek yoğur diyen yufka aç demezmi küçücuktum bir ramazan yufkası açma töreninde :KK70: bende yapcam bende yapcam nidalariyla açtım herkes şaşırdı falan yaşıma göre iyi yapmıştım yani

Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diye :D

Back