- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Ee neyin var senin ikizler hanimefendi?:)Ben de düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee neyin var senin ikizler hanimefendi?:)Ben de düşünüyorum![]()
Ben de açabiliyorumOha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha
Ceza dosyami cikardi mune abla sagolsun. Sordum cunku:)) ben eylulde 3 defa ban yedim mesela:))Aaa kim dedi? Ben hep ayda yılda bir 1 günlük yediğim için sistemi bilmiyorum :))
Olabilir canım yanlış anlaşılabiliriz:)Daha dün ablam bu bahsi geçen örtukerden bahsetti ben alcam birlikte alalım diye :) ben onada aynı espriyi yapmıştım
Bende alayım bari çıkarsam dışarı![]()
Tek tek açmayı bir kere denedim çok güzel oldu genelde 5 er li yada 10 -10 açıyorum daha kolay oluyorOha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha
Oha oha biz daha borekle lahmacunla hava atak, nere dusmusum ben : (Ben de açabiliyorum![]()
Dünyaya küstümEe neyin var senin ikizler hanimefendi?:)
Benim en iyi yaptığım şey baklava aslında:)Oha oha biz daha borekle lahmacunla hava atak, nere dusmusum ben : (
Bravo diyorum nevosla sana: ( ben yapamam: (Tek tek açmayı bir kere denedim çok güzel oldu genelde 5 er li yada 10 -10 açıyorum daha kolay oluyor
Bir kere komşuna yaptım misafiri gelecek diye gece yarısı yaptım sabah yetiştirdim tansiyon düştü ayila bayılan pisirdim komşum çok memnun olmuştu
Kapisak mi kim 40 i .gececek yarışmasıBenim en iyi yaptığım şey baklava aslında:)
Niyeki:)Dünyaya küstüm![]()
Tek tek mi açıyorsun:)Kapisak mi kim 40 i .gececek yarışması![]()
Hazır baklava yufkası ile dene mahrum kalma baklava danBravo diyorum bevosla sana: ( ben yapamam: (
Çok alınganım herşeyi üstüme alıyorum:)Sürekli herkesle kapışasım var:)Niyeki:)
Dovecem simdi sizi haa: ( kendimi cok ise yaramaz hissettim: (Benim en iyi yaptığım şey baklava aslında:)
Onu sevmiyorum.Sadece 1 kez denedim.Bir daha yapmam:)Hazır baklava yufkası ile dene mahrum kalma baklava dan![]()
Yaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa
Inşallah ablacım, sağolasınOyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsinRabbim yardımcın olsun canım
Bu sıra biz ikizlerde birşeyler var:)İnan senden farkım yok
Ama geçecek inşaallah
![]()
Zam haberine ben hep 50liralık benzin alıyorum der gibi olmuş canım, ben hep 1 günlük ban aldığım için fark etmiyorAaa kim dedi? Ben hep ayda yılda bir 1 günlük yediğim için sistemi bilmiyorum :))
Onla yaparim zaten canim hazirda aliriz tatli.. ama isterdim kendim acmakHazır baklava yufkası ile dene mahrum kalma baklava dan![]()
Tek tek de açtım ama benim zamanım dar oldgundan genelde 5erli 10 arlı açıyorum ama rekabet uğruna yapmayacağım şey yoktur azıcık deliyim benTek tek mi açıyorsun:)