• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bide tatlı bir kadın
Ağzımızdan girip burnumuzdan çıkıyor...

Verdiği bir gazla en az 10 yarışmaya katılırız :rolleyes:
Bundan sonra siz olmadan yarışmaların tadı olmaz:KK61:Gözüm sizi arıyor.Ben yokken onlar zaten idare ediyor diyorum.:KK73::KK74:

Offff ya:KK12:Bu mevsim hazırlık ayı biraz dikkat etse insanlar:KK12:Benim üst komşu geçen yıl değişti.Oda arada birşeyler silkeliyor:KK51:Ama diğer balkondan:olamaz:Ben bir mendil bile silkelemem,balkona çamaşırlıkta çamaşır sererim.Hak geçiyor çok günah:KK43:
İnşaallah kurur canım ya:KK51:
Evet, bende bişey diyemiyorum. Görür diye ama yine aynı. Alt katta oturan arkadaş da şikayetçi. Reçel yapıyormuş balkonda, hep recelim gitti diyor. :olamaz: sürekli evin her yerinden halı sirkeliyor. Yatak odasının camindan örtü aynı sekilde:bicak:

Bir baykuş bi kep iki madalya Allah dan Başka ne istiyorsun ah ah insanoğlu iste hep gözü akli fikri daha fazlasında :KK70:
Altta bir boşluk var .Orası dolarsa daha düzenli bir profilim olacak:70:

Kaçak dövüşü sevmem...
Sonuncuda olsam o tarifi yapıp katılmam lazım yarışmaya ...
:rolleyes:
Senin oyun bana gelecek nasılsa :confused:hehehehe:)))
İçimde kalacağına yaparım diyorsun ;)
Belli olmaz oy işi hangisi beni kalbimden vurursa ona gidecek :KK45:

Evet, bende bişey diyemiyorum. Görür diye ama yine aynı. Alt katta oturan arkadaş da şikayetçi. Reçel yapıyormuş balkonda, hep recelim gitti diyor. :olamaz: sürekli evin her yerinden halı sirkeliyor. Yatak odasının camindan örtü aynı sekilde:bicak:
Allah ıslah etsin canım:(Kul hakkı başka birşey değil:KK12:

Back