• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ortalik çok sakin...
Herkes tarifi son 2-3gune mi sakliyor acaba nedir:confused:
Öyle olabilir:) Ne de olsa tarifler kapıldı:)
Benim eksik malzemem var:)Tabi ben yapana kadar tarifimi biri istemezse:70:

:KK74::KK74::KK74:

Eve yeni girdim ve hemen tarhananın ön hazırlığına koyuldum.
Kış hazırlığına start verdim bacılar :rolleyes::rolleyes:
Poff kolay gelsin canım, esimde sabah hâle gitti:110:. Patlıcan domates bir sürü şey. Dolmalık yaptım astım, yemeklik aynı şekilde kurutuyorum. Domates almış yine bi kasa yarısını kurutuyorum, diğer yarısını da konserve yaptım. Turşu cumaya kaldı:rolleyes:

Poff kolay gelsin canım, esimde sabah hâle gitti:110:. Patlıcan domates bir sürü şey. Dolmalık yaptım astım, yemeklik aynı şekilde kurutuyorum. Domates almış yine bi kasa yarısını kurutuyorum, diğer yarısını da konserve yaptım. Turşu cumaya kaldı:rolleyes:
Ellerine sağlık canım benim, kolay gelsin.❤️

İnş ablacm istemeye istemeye yazdirdim ya bakalım hayırlısı :KK70:

Abla gözünü Seveyim son gün soku yaşatma bize mahvettin kek de bizi :KK70:
Ben genelde sonlarda katılırım:KK45:Bu sefer iddialı tarif çok benim tarif sönük kalır:70:

Kolay gelsin canım:kk77::KK19:Bende memleketten domates biber getirdim.Kayınvalidemin bahçeden:KK45:Onlardan 15 tane kadar menemen yaptım.Daha doğrusu eşim doğradı ben pişirdim:KK70:
Turşu için biraz erken değil mio_O

Hamarat kadın :KK19:
Ellerine sağlık canim...

Back