• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kolay gelsin canım:kk77::KK19:Bende memleketten domates biber getirdim.Kayınvalidemin bahçeden:KK45:Onlarda 15 tane kadar menemen yaptım.Daha doğrusu eşim doğradı ben pişirdim:KK70:
Turşu için biraz erken değil mio_O
Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin. Turşu için erken mi ? Ben çok acemiyim hahaa:KK70:sence patlıcan gölge de mi iyi olur, güneşte mi ?o_O
Gölge ve rüzgar alan bi yere astım da. Üst kat komsum hergün balkon yıkıyor. Demirlere asmak istemedim. Çamaşır iplerine astım. Ağzı aşağı bakıyoro_O

Kesin kesin eminim öyledir
Bak böyle diyenden korkacaksin _CaNanSu_ _CaNanSu_ :KK70:

Geçen kategoride de neymiş efendim 'gidicekmişde dolabı boşaltıyormuşta'
Sonra birden fincan kek çıktı ortaya...
Aklımı aldı...

Inanmiyorum bu sefer Nevresteye...
Gol atacak,kaleyi korumalıyız ....

Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin. Turşu için erken mi ? Ben çok acemiyim hahaa:KK70:sence patlıcan gölge de mi iyi olur, güneşte mi ?o_O
Gölge ve rüzgar alan bi yere astım da. Üst kat komsum hergün balkon yıkıyor. Demirlere asmak istemedim. Çamaşır iplerine astım. Ağzı aşağı bakıyoro_O
Sağol canım:60:
Turşu için 10-15 gün daha bekle canım:)
Ben güneşe asıyorum;)
Oturma odasında balkon var.Öğleden sonra komple güneş alır.Her yıl tüm kurutmalıklarımı oraya asarım;)Patlıcan 2 en fazla 3 günde kuruyor;)Yarın bak birazda olsa çekilmemişse hala sulu duruyorsa yerini değiştir;)

Geçen kategoride de neymiş efendim 'gidicekmişde dolabı boşaltıyormuşta'
Sonra birden fincan kek çıktı ortaya...
Aklımı aldı...

Inanmiyorum bu sefer Nevresteye...
Gol atacak,kaleyi korumalıyız ....
Evde yumurta bile yoktu:70:1 kavanoz un kalmış:KK45:Markette 6lı yumurta bulunca hemen yaptım:70:

Selamın hello :halay:
Kuzu şiş hepimizi bitirdi dimi, haklısınız yarışmadan toplu çıkış yapıp, rekabeti zirvede mi bıraksak :KK53:

Kaçak dövüşü sevmem...
Sonuncuda olsam o tarifi yapıp katılmam lazım yarışmaya ...
:rolleyes:
Senin oyun bana gelecek nasılsa :confused:hehehehe:)))

Sağol canım:KK60:
Turşu için 10-15 gün daha bekle canım:)
Ben güneşe asıyorum:KK66:
Oturma odasında balkon var.Öğleden sonra komple güneş alır.Her yıl tüm kurutmalıklarımı oraya asarım:KK66:Patlıcan 2 en fazla 3 günde kuruyor:KK66:Yarın bak birazda olsa çekilmemişse hala sulu duruyorsa yerini değiştir:KK66:
Benim her yer güneş alıyor da üst kattaki abla halden anlamıyor. Geçen dolmalik biber astım. Birazi cürüdü, islaniyor çünkü :KK43:

Selamın hello :halay:
Kuzu şiş hepimizi bitirdi dimi, haklısınız yarışmadan toplu çıkış yapıp, rekabeti zirvede mi bıraksak :KK53:
Ben size güveniyorum.Onu ezersiniz:halay:
Karamael yazdığımı görmesin:70:

Benim her yer güneş alıyor da üst kattaki abla halden anlamıyor. Geçen dolmalik biber astım. Birazi cürüdü, islaniyor çünkü :KK43:
Offff ya:KK12:Bu mevsim hazırlık ayı biraz dikkat etse insanlar:KK12:Benim üst komşu geçen yıl değişti.Oda arada birşeyler silkeliyor:KK51:Ama diğer balkondan:olamaz:Ben bir mendil bile silkelemem,balkona çamaşırlıkta çamaşır sererim.Hak geçiyor çok günah:(
İnşaallah kurur canım ya:KK51:

Back