Kolay gelsin canımBende memleketten domates biber getirdim.Kayınvalidemin bahçedenOnlarda 15 tane kadar menemen yaptım.Daha doğrusu eşim doğradı ben pişirdim
Turşu için biraz erken değil mi
Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin. Turşu için erken mi ? Ben çok acemiyim hahaasence patlıcan gölge de mi iyi olur, güneşte mi ?
Gölge ve rüzgar alan bi yere astım da. Üst kat komsum hergün balkon yıkıyor. Demirlere asmak istemedim. Çamaşır iplerine astım. Ağzı aşağı bakıyor
Geçen kategoride de neymiş efendim 'gidicekmişde dolabı boşaltıyormuşta'
Sonra birden fincan kek çıktı ortaya...
Aklımı aldı... Inanmiyorum bu sefer Nevresteye...
Gol atacak,kaleyi korumalıyız ....
Ahahhaha ablacm valla gecen sefer çok eglendim isin girgiri benmkisi çok da değişik güzel oldu benim için istersem sıfır oy alsn güzel sohbeti güzel insanları tanıdım gerisi mohom değil
Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin. Turşu için erken mi ? Ben çok acemiyim hahaasence patlıcan gölge de mi iyi olur, güneşte mi ?
Gölge ve rüzgar alan bi yere astım da. Üst kat komsum hergün balkon yıkıyor. Demirlere asmak istemedim. Çamaşır iplerine astım. Ağzı aşağı bakıyor
Sağol canım
Turşu için 10-15 gün daha bekle canım:)
Ben güneşe asıyorum
Oturma odasında balkon var.Öğleden sonra komple güneş alır.Her yıl tüm kurutmalıklarımı oraya asarımPatlıcan 2 en fazla 3 günde kuruyorYarın bak birazda olsa çekilmemişse hala sulu duruyorsa yerini değiştir
Sağol canım
Turşu için 10-15 gün daha bekle canım:)
Ben güneşe asıyorum
Oturma odasında balkon var.Öğleden sonra komple güneş alır.Her yıl tüm kurutmalıklarımı oraya asarımPatlıcan 2 en fazla 3 günde kuruyorYarın bak birazda olsa çekilmemişse hala sulu duruyorsa yerini değiştir
Offff yaBu mevsim hazırlık ayı biraz dikkat etse insanlarBenim üst komşu geçen yıl değişti.Oda arada birşeyler silkeliyorAma diğer balkondanBen bir mendil bile silkelemem,balkona çamaşırlıkta çamaşır sererim.Hak geçiyor çok günah
İnşaallah kurur canım ya