En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kolay gelsin canımBende memleketten domates biber getirdim.Kayınvalidemin bahçedenOnlarda 15 tane kadar menemen yaptım.Daha doğrusu eşim doğradı ben pişirdim
Turşu için biraz erken değil mi
Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin. Turşu için erken mi ? Ben çok acemiyim hahaasence patlıcan gölge de mi iyi olur, güneşte mi ?
Gölge ve rüzgar alan bi yere astım da. Üst kat komsum hergün balkon yıkıyor. Demirlere asmak istemedim. Çamaşır iplerine astım. Ağzı aşağı bakıyor

Kesin kesin eminim öyledir
Bak böyle diyenden korkacaksin _CaNanSu_

Geçen kategoride de neymiş efendim 'gidicekmişde dolabı boşaltıyormuşta'
Sonra birden fincan kek çıktı ortaya...
Aklımı aldı...

Inanmiyorum bu sefer Nevresteye...
Gol atacak,kaleyi korumalıyız ....

Sağol canım
Turşu için 10-15 gün daha bekle canım:)
Ben güneşe asıyorum
Oturma odasında balkon var.Öğleden sonra komple güneş alır.Her yıl tüm kurutmalıklarımı oraya asarımPatlıcan 2 en fazla 3 günde kuruyorYarın bak birazda olsa çekilmemişse hala sulu duruyorsa yerini değiştir

Geçen kategoride de neymiş efendim 'gidicekmişde dolabı boşaltıyormuşta'
Sonra birden fincan kek çıktı ortaya...
Aklımı aldı...

Inanmiyorum bu sefer Nevresteye...
Gol atacak,kaleyi korumalıyız ....
Evde yumurta bile yoktu1 kavanoz un kalmışMarkette 6lı yumurta bulunca hemen yaptım

Selamın hello
Kuzu şiş hepimizi bitirdi dimi, haklısınız yarışmadan toplu çıkış yapıp, rekabeti zirvede mi bıraksak

Kaçak dövüşü sevmem...
Sonuncuda olsam o tarifi yapıp katılmam lazım yarışmaya ...

Senin oyun bana gelecek nasılsa hehehehe:)))

Benim her yer güneş alıyor da üst kattaki abla halden anlamıyor. Geçen dolmalik biber astım. Birazi cürüdü, islaniyor çünkü

Selamın hello
Kuzu şiş hepimizi bitirdi dimi, haklısınız yarışmadan toplu çıkış yapıp, rekabeti zirvede mi bıraksak
Ben size güveniyorum.Onu ezersiniz
Karamael yazdığımı görmesin

Benim her yer güneş alıyor da üst kattaki abla halden anlamıyor. Geçen dolmalik biber astım. Birazi cürüdü, islaniyor çünkü
Offff yaBu mevsim hazırlık ayı biraz dikkat etse insanlarBenim üst komşu geçen yıl değişti.Oda arada birşeyler silkeliyorAma diğer balkondanBen bir mendil bile silkelemem,balkona çamaşırlıkta çamaşır sererim.Hak geçiyor çok günah
İnşaallah kurur canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…