En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kırmızı etsiz bı hayat düşünemiyorum et balık sebze hepsimin yeri ayrı yemedigim yoktur
Bende cok kirmizi etci degilimdir aslinda:))
Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺

Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺
Valla bacım eve doğru dürüst kırmızı et girmeyincr insan eti daha bı seviyor :)

Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırım eşimi kandirabilirsem, piknik için. geçen de gittik, sondu diyor. Mangal yakmak zor geliyor. Ben yakarım dedim yine yok diyor

Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırım eşimi kandirabilirsem, piknik için. geçen de gittik, sondu diyor. Mangal yakmak zor geliyor. Ben yakarım dedim yine yok diyor
Izgaradada tavuk daha cok tercih ediyorum, kirmizi et agir geliyo sanki sisiriyo gibi. Ama izgara kokusu baska.. acili sucukta guzel oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…