yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.770 132.526 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.481 minik meleklerim .!.: Nereden biliyorsun vereceklerini İns ne sana ne bana hakedene verirler Genişletmek için tıkla... Siz kavga edin, bana versinler
minik meleklerim .!.: Nereden biliyorsun vereceklerini İns ne sana ne bana hakedene verirler Genişletmek için tıkla... Siz kavga edin, bana versinler
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.770 132.526 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.482 _CaNanSu_ .!.: Kıskanmadım canım Hak ettin Madalya çok yakışacak profiline Kısmetimizde varsa diğer kategorilerde bize gelir madalya:) Genişletmek için tıkla...
_CaNanSu_ .!.: Kıskanmadım canım Hak ettin Madalya çok yakışacak profiline Kısmetimizde varsa diğer kategorilerde bize gelir madalya:) Genişletmek için tıkla...
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.991 300.665 698 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.483 yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.484 yasminsay .!.: İşte böyle olun kıskanıyor izlemi bırakmayın kimselere Genişletmek için tıkla... Benim de kocam aşure almış gelmiş bize aşureyle kutlama yaptık
yasminsay .!.: İşte böyle olun kıskanıyor izlemi bırakmayın kimselere Genişletmek için tıkla... Benim de kocam aşure almış gelmiş bize aşureyle kutlama yaptık
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.770 132.526 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.485 minik meleklerim .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canım benim
minik meleklerim .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum canım benim
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.991 300.665 698 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.486 yasminsay .!.: Siz kavga edin, bana versinler Genişletmek için tıkla... Veren verdi sana otur bakayım yerine birinci olma sırası bende
yasminsay .!.: Siz kavga edin, bana versinler Genişletmek için tıkla... Veren verdi sana otur bakayım yerine birinci olma sırası bende
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.770 132.526 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.487 pinkstrap .!.: Benim de kocam aşure almış gelmiş bize aşureyle kutlama yaptık Genişletmek için tıkla... Tarçını bol tutsaydınız bari, madem anılacağım, sevdiğim şekilde olsun
pinkstrap .!.: Benim de kocam aşure almış gelmiş bize aşureyle kutlama yaptık Genişletmek için tıkla... Tarçını bol tutsaydınız bari, madem anılacağım, sevdiğim şekilde olsun
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.285 152.054 898 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.488 _CaNanSu_ .!.: Hehehee Eşim ızgara yaptı Bizde senin birinciliğini kutluyoruz Yurt genelinde yasminin 1.liği kutlanıyor Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Çok da iyi yapmış secmene müdahale etmeyelim lütfen ayıp oluyor Genişletmek için tıkla... tamam pinkstrap .!.: Ne oldu sürpriz elinde mi patladı [/QUOTE Genişletmek için tıkla... Aynen öyle oldu malesef
_CaNanSu_ .!.: Hehehee Eşim ızgara yaptı Bizde senin birinciliğini kutluyoruz Yurt genelinde yasminin 1.liği kutlanıyor Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Çok da iyi yapmış secmene müdahale etmeyelim lütfen ayıp oluyor Genişletmek için tıkla... tamam pinkstrap .!.: Ne oldu sürpriz elinde mi patladı [/QUOTE Genişletmek için tıkla... Aynen öyle oldu malesef
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.770 132.526 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.489 minik meleklerim .!.: Veren verdi sana otur bakayım yerine birinci olma sırası bende Genişletmek için tıkla...
minik meleklerim .!.: Veren verdi sana otur bakayım yerine birinci olma sırası bende Genişletmek için tıkla...
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.490 minik meleklerim .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_ Genişletmek için tıkla... Kız sen ne istiyorsun benden
minik meleklerim .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. birinciliğini şimdiden tebrik ederim ins bende üçüncü olurum çatlar millet Akşama eşim evde büyük ihtimal giremem hepiniz öpüldünüz Bı daha ki kategoride görüşürüz _CaNanSu_ Genişletmek için tıkla... Kız sen ne istiyorsun benden
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.991 300.665 698 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.491 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kategori sabırsızlıkla bekleniyor sabır loading
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.991 300.665 698 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.492 _CaNanSu_ .!.: Kız sen ne istiyorsun benden Genişletmek için tıkla... Senin benden istediğini :))
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.493 yasminsay .!.: Genişletmek için tıkla...
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.494 -cantanem- .!.: tamam Aynen öyle oldu malesef Genişletmek için tıkla... Türk polisine şekil şukül yapamazsın
-cantanem- .!.: tamam Aynen öyle oldu malesef Genişletmek için tıkla... Türk polisine şekil şukül yapamazsın
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.495 minik meleklerim .!.: Senin benden istediğini :)) Genişletmek için tıkla... Ben ne istiyorum ki senden
minik meleklerim .!.: Senin benden istediğini :)) Genişletmek için tıkla... Ben ne istiyorum ki senden
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.991 300.665 698 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.496 _CaNanSu_ .!.: Ben ne istiyorum ki senden Genişletmek için tıkla... Pirzola senin geçsin didin ya bana Neyse balık kokuları yükseldi salatayı da yaptım anne evinde bu başka oluyor kaçtım ben
_CaNanSu_ .!.: Ben ne istiyorum ki senden Genişletmek için tıkla... Pirzola senin geçsin didin ya bana Neyse balık kokuları yükseldi salatayı da yaptım anne evinde bu başka oluyor kaçtım ben
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.497 minik meleklerim .!.: Pirzola senin geçsin didin ya bana Neyse balık kokuları yükseldi salatayı da yaptım anne evinde bu başka oluyor kaçtım ben Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
minik meleklerim .!.: Pirzola senin geçsin didin ya bana Neyse balık kokuları yükseldi salatayı da yaptım anne evinde bu başka oluyor kaçtım ben Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.498 Kizlarrrr
ervanazlim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.122 11.797 248 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.499 Yeni kategori sabırsızlıkla bekleniyor NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.955 598 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #13.500 yasminsay .!.: Sizlerin sayesinde 8. katılımımda 1. Oldum Değerli oylarınız için çok teşekkür ediyorum @Curly @kronik_unutkan @deniz_gunes @lirik guzel @Unicornbe @çiçeks @kittycat @sPatz @cesmi_naz @CKbeautyandsheer @iclal85 @Bibibella @birterazikadini @candy_candy @Hazal @LezzetliCipetpet @jenesuisquunechanson NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. @Osen @cgdmk @csi @aysegul34 @gizem4191 @la_edri @earth_angel9 @pilenses @sonundaoldu @FURKER @kanaryamm @GCA @llylzll @evlaefe @tuce_tuce @seker000 @rudecute @YEKTA61 @Koton prenses @2135 @Loverdose @Eses07 @izguben @tosba @Elos35 @peaceful16 @nscckts @askbahcem @ehlimuhabbet @krtp86 @lavantakokulusandik @Maybe Ladyy @_Sitare_ @Bir mucize @Pitircik81 @brologcu @Pembepanterr @manolya1458 @Azra Ece @Eloshh @kolera88 @sebnemmn @hedef38beden @H E @demirleke @_Vendetta_ @mamamio @tuzsuz_ruh @Yalnizkelebek @Allonsy @sdhtp @canim eminem @3jamiilaa @hatice-yakup @kucukbikadin @morordek @deynepnaz ervanazlim @milas1625 @Xeroderma_pig @Truman Show @Hayatinanlamisensin @ahvalim @Bittercoffee @Hayyal @Helenra @CocoChanelmademoiselle @Huzurkokulu @KutupSumrusu @EyyyYar @Valensiya @Liviya @kubra2553 @kartopu1988 @Justibella @Pammikprensess @Selmaal25 @Astoria @severusandlily @hayat777 @CaBu @ombreistiyorum @GabrielOEmers @Gulercn07 @-Kahvem- @pesimistanne @Duygu1908 @sekersizcikolata @EliFFKeReMM @Milcem @muallime7285 @The Good Doctor @bukrem62 @Evlimutlumusmutlu @Lonely141 @_aLoNeAnqeL_ @esmandre @Parolaben @Skyword @merveteacher25 @can09e @aurora_z @_FenikS_ @Endoplazmik_garipbikulum @pelin0660 @karmell @Matilda- @ayisigi0 @Rabia0724 @Meyracc @Ogretmen1981 @Youcannotsitwithus @Hayatguzelmis @mivessssmivessss @Meggiee5 @Ozgurkus @Lilo14 @Defne164 @Eda Selin @aysealtin16 @Maritam @Jenna _16 Genişletmek için tıkla... Ben de sonunda oyunu verdim :) Hiç Ali nazik yememis birinin bile beğenisini kazandığın için tebrik ederim canim İnan kendim birinci olmuş kadar sevindim. Fazlasıyla hak ettin madalyayi
yasminsay .!.: Sizlerin sayesinde 8. katılımımda 1. Oldum Değerli oylarınız için çok teşekkür ediyorum @Curly @kronik_unutkan @deniz_gunes @lirik guzel @Unicornbe @çiçeks @kittycat @sPatz @cesmi_naz @CKbeautyandsheer @iclal85 @Bibibella @birterazikadini @candy_candy @Hazal @LezzetliCipetpet @jenesuisquunechanson NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. @Osen @cgdmk @csi @aysegul34 @gizem4191 @la_edri @earth_angel9 @pilenses @sonundaoldu @FURKER @kanaryamm @GCA @llylzll @evlaefe @tuce_tuce @seker000 @rudecute @YEKTA61 @Koton prenses @2135 @Loverdose @Eses07 @izguben @tosba @Elos35 @peaceful16 @nscckts @askbahcem @ehlimuhabbet @krtp86 @lavantakokulusandik @Maybe Ladyy @_Sitare_ @Bir mucize @Pitircik81 @brologcu @Pembepanterr @manolya1458 @Azra Ece @Eloshh @kolera88 @sebnemmn @hedef38beden @H E @demirleke @_Vendetta_ @mamamio @tuzsuz_ruh @Yalnizkelebek @Allonsy @sdhtp @canim eminem @3jamiilaa @hatice-yakup @kucukbikadin @morordek @deynepnaz ervanazlim @milas1625 @Xeroderma_pig @Truman Show @Hayatinanlamisensin @ahvalim @Bittercoffee @Hayyal @Helenra @CocoChanelmademoiselle @Huzurkokulu @KutupSumrusu @EyyyYar @Valensiya @Liviya @kubra2553 @kartopu1988 @Justibella @Pammikprensess @Selmaal25 @Astoria @severusandlily @hayat777 @CaBu @ombreistiyorum @GabrielOEmers @Gulercn07 @-Kahvem- @pesimistanne @Duygu1908 @sekersizcikolata @EliFFKeReMM @Milcem @muallime7285 @The Good Doctor @bukrem62 @Evlimutlumusmutlu @Lonely141 @_aLoNeAnqeL_ @esmandre @Parolaben @Skyword @merveteacher25 @can09e @aurora_z @_FenikS_ @Endoplazmik_garipbikulum @pelin0660 @karmell @Matilda- @ayisigi0 @Rabia0724 @Meyracc @Ogretmen1981 @Youcannotsitwithus @Hayatguzelmis @mivessssmivessss @Meggiee5 @Ozgurkus @Lilo14 @Defne164 @Eda Selin @aysealtin16 @Maritam @Jenna _16 Genişletmek için tıkla... Ben de sonunda oyunu verdim :) Hiç Ali nazik yememis birinin bile beğenisini kazandığın için tebrik ederim canim İnan kendim birinci olmuş kadar sevindim. Fazlasıyla hak ettin madalyayi