- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gidiyoruz
bi ara kullanmıyodum yumuşatıcı ama kokmaya başladı sanki çamaşırlar azıcık da olsa koyuyorum öyle bi kapak değil de çeyrek gibi her marka tetiklemiyor gibi onu fark ettimNormaldede zararli canim birdeben yumusaticiyi hayatimdan cikardim nerdeyse. Evde bitmisti en son ve haftalardir yok mesela, kullanmiyorum eksikliginide pek hissetmiyorum
Halay çekiyoruz HalayNereye gidiyoruz![]()
Halay çekiyoruz Halay
Senin birinciliği kutluyoruz
Halay çekiyoruz Halay
Senin birinciliği kutluyoruz
Patlıcan Kebabı yaptım canım
Saçından sürüye sürüye çekin halayı
Kıskançlarhalayda moda
![]()
Sebep?Patlıcan Kebabı yaptım canımyedik bile. Bu arada sürpriz yattı
![]()
Patlıcan Kebabı yaptım canımyedik bile. Bu arada sürpriz yattı
![]()
O cogu zaman ya dusuk ayarda yikanirsa oluyo ya da(sivi deterjan kullaniyosan mesela, corap vs kokutabiliyo camasirlari) ya da sivi deterjani az geldiginden oluyo: (bi ara kullanmıyodum yumuşatıcı ama kokmaya başladı sanki çamaşırlar azıcık da olsa koyuyorum öyle bi kapak değil de çeyrek gibi her marka tetiklemiyor gibi onu fark ettim
İnşallah1-2 güne gelir madalyan![]()
Bu arada sana Tebrikler demismiydim.Kıskançlar![]()
Teşekkür ediyorum kuzummBu arada sana Tebrikler demismiydim.
Tebrik ederim canım.![]()
Hayır, hersey iyi ilerliyordu. Eşim fırına gitmişti. Gitmiş kendine pasta almışNeden yattı?
Çocuk ifşa mi etti![]()
Ne kadaannda kendi işini kendi gören erkekHayır, hersey iyi ilerliyordu. Eşim fırına gitmişti. Gitmiş kendine pasta almış
Kapıyı bi açtım ben şokgit geri ver ben zaten almıştım dedim. Insana ağız tadiyla bir sürpriz yaptırmıyorsun dedim
![]()