• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Normaldede zararli canim birdeben yumusaticiyi hayatimdan cikardim nerdeyse. Evde bitmisti en son ve haftalardir yok mesela, kullanmiyorum eksikliginide pek hissetmiyorum
bi ara kullanmıyodum yumuşatıcı ama kokmaya başladı sanki çamaşırlar azıcık da olsa koyuyorum öyle bi kapak değil de çeyrek gibi her marka tetiklemiyor gibi onu fark ettim

bi ara kullanmıyodum yumuşatıcı ama kokmaya başladı sanki çamaşırlar azıcık da olsa koyuyorum öyle bi kapak değil de çeyrek gibi her marka tetiklemiyor gibi onu fark ettim
O cogu zaman ya dusuk ayarda yikanirsa oluyo ya da(sivi deterjan kullaniyosan mesela, corap vs kokutabiliyo camasirlari) ya da sivi deterjani az geldiginden oluyo: (

Neden yattı?
Çocuk ifşa mi etti:KK48:
Hayır, hersey iyi ilerliyordu. Eşim fırına gitmişti. Gitmiş kendine pasta almış:KK53:

Kapıyı bi açtım ben şok:olamaz: git geri ver ben zaten almıştım dedim. Insana ağız tadiyla bir sürpriz yaptırmıyorsun dedim:skandal:

Hayır, hersey iyi ilerliyordu. Eşim fırına gitmişti. Gitmiş kendine pasta almış:KK53:

Kapıyı bi açtım ben şok:olamaz: git geri ver ben zaten almıştım dedim. Insana ağız tadiyla bir sürpriz yaptırmıyorsun dedim:skandal:
Ne kadaannda kendi işini kendi gören erkek :KK70:
Sen misin pastayı gizleyen, oğlunu susturan :KK70:

Back