En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Nasıl dokuncam ki Nevoş evden sadece doktora gitmek için çıkıyorum, 36. Haftadan önce öyle alışveriş için falan hayatta çıkarmaz beni :KK51:
O zaman mecburen netten alacaksın:)
Birkaç tane alıp denersin sonra devamını istersin:)

O zaman mecburen netten alacaksın:)
Birkaç tane alıp denersin sonra devamını istersin:)
Aynen aslında bilindik markalara bakıyorum sıkıntı yaşamayız sanırım, sadece işte kaç tane alınacak, ne kadar süre giyecek derdi var, yeni doğan harici daha kolay olur çıkar alırız kıtlıkta değiliz ya:ıslık:

Aynen aslında bilindik markalara bakıyorum sıkıntı yaşamayız sanırım, sadece işte kaç tane alınacak, ne kadar süre giyecek derdi var, yeni doğan harici daha kolay olur çıkar alırız kıtlıkta değiliz ya:ıslık:
Günlük en az 3-4 tane değiştirirsin:)
Bir giydiği kıyafeti ilk 6 ay en fazla birer ay giyecek:)Boy boy almanı öneririm:)

Bana eğlenceli gelmedi, benim tarzım yok pek:KK53: Ben hayvanlı şeyleri sevmiyorum, çocukları resmen hayvanlar alemine çevirmişler:KK47:
Şimdi bebeklere özel takımlar yapıyorlar, ama ismi belli değil daha. Bi tane öyle alabilirsin:KK45:

Kaç etti o :KK53:

Karı koca hiçbir işi tamamlayamıyoruz resmen :olamaz: Yazık çocuğa bizimle işi var:KK30:
Yıkama kurutma durumuna bağlı canım:)
Günlük yıkarsan ilk ay için 6-7 tane yeter:KK45:
Kusacak,cişi üzerine bulaşacak,ıslanacak vs...Bayağı ilk zamanlar değiştiriliyor:)

Kusacak,cişi üzerine bulaşacak,ıslanacak vs...Bayağı ilk zamanlar değiştiriliyor:)
Hmm 10 tane alayım o zaman, duruma göre alırız gerekirse zaten.

Kakası ensesine kadar bulaşacak :KK48:
En önemli olanını atladın :confused:

Back