En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
balkonda 2 günde kurudu çamaşır evde bile daha çabuk kururdu çözüm bulmam lazım buna kurumayınca yeni çamaşır da atamıyorum makinenin üstünde dolap var dediğin gibi her şey atılmıyormuş ama ne biliyim yine kolaylar gibi geliyor
bu arada alıntılayamadım benim içimden börek geçiyor
Ben dün öğlende astım, öğleden sonra kurumuştu :KK53:

Özellikle çalışan kadınlara, romatizma hastalığı olan hanımlara ve çamaşır asacak yeri olmayanlara kurutma makinesini tavsiye ediyorum. Koyacak yerim yok diye düşünmeyin, çamaşır makinanızla aynı marka ise, üst üste monte edilebiliyor. Ya da üst üste konulabilecek şekilde dolaplar kullanılıyor.

Tek sorun, dolap kuruluğunda çok kırışmış oluyor. Yoksa elbiselerde veya havlularda, kıl tüy, toz ve hav kalmıyor. Alerjik bünyeli kişiler için birebir.

Özellikle çalışan kadınlara, romatizma hastalığı olan hanımlara ve çamaşır asacak yeri olmayanlara kurutma makinesini tavsiye ediyorum. Koyacak yerim yok diye düşünmeyin, çamaşır makinanızla aynı marka ise, üst üste monte edilebiliyor. Ya da üst üste konulabilecek şekilde dolaplar kullanılıyor.

Tek sorun, dolap kuruluğunda çok kırışmış oluyor. Yoksa elbiselerde veya havlularda, kıl tüy, toz ve hav kalmıyor. Alerjik bünyeli kişiler için birebir.
Romatizma ile ne ilgisi var canım. Şuan hava 33 derece benim ayaklarım buz gibi ve ağrıyor, sürekli. :( hareketsiz bacak sendromu da olabilir. Yatınca artıyor. Hep gerinmek hareket etmek istiyor. Eskiden böyle biseyim yoktu. Bu yıl oldu.

Romatizma ile ne ilgisi var canım. Şuan hava 33 derece benim ayaklarım buz gibi ve ağrıyor, sürekli. :KK43: hareketsiz bacak sendromu da olabilir. Yatınca artıyor. Hep gerinmek hareket etmek istiyor. Eskiden böyle biseyim yoktu. Bu yıl oldu.
Canim senin sinirlerinle ilgili sknti olabilir, alternatif tipa giren bi fizik tedavi yontemi uygulayan birini bulabilirsen o sana sebebini tam aciklayabilir muhtemelen

Romatizma ile ne ilgisi var canım. Şuan hava 33 derece benim ayaklarım buz gibi ve ağrıyor, sürekli. :KK43: hareketsiz bacak sendromu da olabilir. Yatınca artıyor. Hep gerinmek hareket etmek istiyor. Eskiden böyle biseyim yoktu. Bu yıl oldu.
Islak çamaşırlar, özellikle soğuk havalarda asarken ağrısını tutturuyor. Kayınvalidemden biliyorum, romatoidartrit kendisi. Artriti azıyor, o sebeple eşime kayınvalidem için kurutma makinesi aldırdım 4 sene evvel.

Canim senin sinirlerinle ilgili sknti olabilir, alternatif tipa giren bi fizik tedavi yontemi uygulayan birini bulabilirsen o sana sebebini tam aciklayabilir muhtemelen

Bilmiyorum ki. Doktora gideceğim inşallah.

Fikrin için Sağol.

Canım benim makinaya çok fazla parça koymayınca buruşuk değil aksine ütülü gibi çıkarıyor. Tabi biter bitmez sicagiyla hemen katlamak lazım yoksa içinde o sicagiyla beklerse akordiyon gibi oluyor :P benim için en büyük avantaj ütü işini yarı yarıya azaltması oldu. Tabi eşimin gömlek giymek zorunda olmadığı bir işte çalışması da en büyük şansım :D

Islak çamaşırlar, özellikle soğuk havalarda asarken ağrısını tutturuyor. Kayınvalidemden biliyorum, romatoidartrit kendisi. Artriti azıyor, o sebeple eşime kayınvalidem için kurutma makinesi aldırdım 4 sene evvel.
Ilk defa duyuyorum. 16 yaşından beri romatizma var bende. Rabbim herkese şifa versin.

Canım benim makinaya çok fazla parça koymayınca buruşuk değil aksine ütülü gibi çıkarıyor. Tabi biter bitmez sicagiyla hemen katlamak lazım yoksa içinde o sicagiyla beklerse akordiyon gibi oluyor :p benim için en büyük avantaj ütü işini yarı yarıya azaltması oldu. Tabi eşimin gömlek giymek zorunda olmadığı bir işte çalışması da en büyük şansım :KK70:
Doğru söylüyorsun canım, benim ihtiyacım yok şükür. Kurutacak çok yerim var, kış aylarında acil durumlarda kayınvalidemin makinasında kurutuyorum. O tabi takip edemiyor makinanın bitme sinyalini, ondan kırışık oluyor fazlasıyla.

Ilk defa duyuyorum. 16 yaşından beri romatizma var bende. Rabbim herkese şifa versin.
Kayınvalideminki ileri derecede canım, bulaşık yıkaması dahi yasak. Parmaklarının şekli değişiyor, yamuluyor suya ve ıslağa fazla temasta.

Marka da versen tam reklam olmuş :KK70:

Back