En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Anlaşılan doktor Civan sana serum diye güçlenme iksiri yapmış. Maşallah kız kolay gelsin:nazar::KK53:

:KK76:
Sagol canımcım
Şükür iyim...
Islerimi bitirdim üstünden yük kalkti...
Eşim nöbetçi
Çocuklara makarna yapacağım:)

Sanada kolay gelsin
:KK15:

Gunaydin bacilar..

Cocuklar 6 da kaldirdilar sagolsunlar:KK43:

Yataklar, ortalik toparlandi supurge yapildi..camasirlar asildi, wc banyo halledildi, yemegimde ocakta pisiyor sukurler olsun. Erken kalkan yol alir demis atalar:))
maşallah bende 6 30 da kalktım ama tüm işler duruyo sadece çamaşır attım makineye ve dün topladıklarımı katlıyorum en sevmediğim iş çamaşır katlama :işsiz:

maşallah bende 6 30 da kalktım ama tüm işler duruyo sadece çamaşır attım makineye ve dün topladıklarımı katlıyorum en sevmediğim iş çamaşır katlama :işsiz:
Aksam burda konustuktan sonra camasirkari vs atmistim ortaligi topladim filan sabaha ortami hazirlamis oldum. Cok erken olunca camasirlari cikardim makinadan. Az durunca astim. Ogleye dogru uykum gelir :)))

Ben baktimki camasir cok birikmis 2 makina atiyorum. Bi kerede kuruyup bi kerede katlsmis oluyorum. Tek tek atinca surekli yika kuryt katla uzuyo gibi geliyo bana : (

Bende mi sağlamım :KK8: Spinalde uyuşma olmadı kestikten sonra narkoz verdiler :110:
Doktorların beceriksizliği o zaman bana hiç uyuşturucu vurmadan hallettikleri için :(

Neyse geçti gitti azıcık da yarışma konuşalım :D

İskender i geçemem de ins porzolayi geçerim :dua:

Hayirli cumalar:)) bugun sende erkenden baya yok katetmissin nevos:) herkes erkenci masallah:))
6' da kalkıyorum canım:)
Bazen 8-9 gibi 1-2 saat daha yatıyorum.Ama bugün işim vardı;)

Bir ben geç kalktım :olamaz: sabah eşime kahvaltı hazırlayıp 7 de işe yollayıp, tekrar yattım. Saat 10 da uyandım :olamaz:
Hayirli cumalar:)) bugun sende erkenden baya yok katetmissin nevos:) herkes erkenci masallah:))

Back