En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yer olmayinca napcan: ( o zaman icerde yer varsa birazinida oraya ascan. Kullanilmayan oda genis koridor vs. Yaz mevsiminde cabucak kuruyoda kis mevsmi sknti.

Borek vardi dogru nevos soz vermisti ama bu seferde olur mu bilmem:))
eve sığamadık küçük malesef evde hiç yer yok bazen diyorum yatak odasına ip mi gersem :KK48:
Ben dün öğlende astım, öğleden sonra kurumuştu :KK53:

Özellikle çalışan kadınlara, romatizma hastalığı olan hanımlara ve çamaşır asacak yeri olmayanlara kurutma makinesini tavsiye ediyorum. Koyacak yerim yok diye düşünmeyin, çamaşır makinanızla aynı marka ise, üst üste monte edilebiliyor. Ya da üst üste konulabilecek şekilde dolaplar kullanılıyor.

Tek sorun, dolap kuruluğunda çok kırışmış oluyor. Yoksa elbiselerde veya havlularda, kıl tüy, toz ve hav kalmıyor. Alerjik bünyeli kişiler için birebir.
ayrı ayrı daha mı iyi oluyor benim makine de 10 yıllık alırsam 9 kg luk alıcam bi dahakine de bozulmasını bekliyorum belki o zaman alırım kurutma kimi de ütülü gibi çıkıyor diyor o gün bi gelsin de iyice araştırırm şu an alamam mümkün değil keşke olsaydı

Romatizma ile ne ilgisi var canım. Şuan hava 33 derece benim ayaklarım buz gibi ve ağrıyor, sürekli. :KK43: hareketsiz bacak sendromu da olabilir. Yatınca artıyor. Hep gerinmek hareket etmek istiyor. Eskiden böyle biseyim yoktu. Bu yıl oldu.
canım varis var mı bacaklarında benimde ayaklarım hep buz gibidir huzursuz bacak sendrou geceleri oluyor daha çok benim çocukluğumdan beri bacaklarım ağrır o zamanlar büyüyorsun dediler hala bi sebebi yok zaman zaman çok şiddetli ağrıyo ama romatizma testleri de negatif çıkıyor

Benim makinamın kendisi kurutmalı yer kaplamıyor :ıslık: Güzel hakikaten, işe yarıyor :super:
hah tam aradığım memnun musun çamaşır makinemin bozulmasını bekliyorum böyle hem büyük hem kurutmalı almak için :KK53: eskitiyor diyenler var her seferinde kurutmasını açmak mı lazım isteğe mi bağlı

eve sığamadık küçük malesef evde hiç yer yok bazen diyorum yatak odasına ip mi gersem :KK48:

ayrı ayrı daha mı iyi oluyor benim makine de 10 yıllık alırsam 9 kg luk alıcam bi dahakine de bozulmasını bekliyorum belki o zaman alırım kurutma kimi de ütülü gibi çıkıyor diyor o gün bi gelsin de iyice araştırırm şu an alamam mümkün değil keşke olsaydı
Yattigin yerde hatta oturdugun yerde bile cok sagliksiz canim : (

Son düzenleme:
hah tam aradığım memnun musun çamaşır makinemin bozulmasını bekliyorum böyle hem büyük hem kurutmalı almak için :KK53: eskitiyor diyenler var her seferinde kurutmasını açmak mı lazım isteğe mi bağlı
İstediğin zaman açıyorsun. İlk kullandığım zaman beceremedim eşimin pantolonlarını kazaklarını küçülttüm sonra alıştım :-)
Tek başına kurutma makinasından tek eksiği süresi ayarlanamıyor, kurutma makinasında 15 dk başlıyor bizde 3 saate yakın sürüyor daha kısa Programı yok ve yarıda bırakmıyor.

Muhtemelen magnezyum eksikliği çıkacaktır canım, bir doktora gitmen lazım.
Belkide, hamileyken kullanmıştım.
Normal doktorlar alternatif tipi tanimiyor canim. Norologa godebilirsin malum sinir sistemi deyince onlar ilgilenir. Bacak ve belden emar cektirebirsin.
Gidecem canım. Sağlık başka bişey. Rabbim bundan aşağı etmesin.
canım varis var mı bacaklarında benimde ayaklarım hep buz gibidir huzursuz bacak sendrou geceleri oluyor daha çok benim çocukluğumdan beri bacaklarım ağrır o zamanlar büyüyorsun dediler hala bi sebebi yok zaman zaman çok şiddetli ağrıyo ama romatizma testleri de negatif çıkıyor

Varis yok, Sedef var. Yeni başladı. Geçen yıl çıktı. Kafanıza bişey takmayin aman deyim. Herşeyin başı sağlık. :)

Back