- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Hangi tarif onunki??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi tarif onunki??
Olsun yeni hedefler ediniriz:))Rüzgar gibi gelip geçti![]()
Keklerde, karpuz kek deynebindi. Emira 86, Deynep 83 oy aldıHangi tarif onunki??
eve sığamadık küçük malesef evde hiç yer yok bazen diyorum yatak odasına ip mi gersemYer olmayinca napcan: ( o zaman icerde yer varsa birazinida oraya ascan. Kullanilmayan oda genis koridor vs. Yaz mevsiminde cabucak kuruyoda kis mevsmi sknti.
Borek vardi dogru nevos soz vermisti ama bu seferde olur mu bilmem:))
ayrı ayrı daha mı iyi oluyor benim makine de 10 yıllık alırsam 9 kg luk alıcam bi dahakine de bozulmasını bekliyorum belki o zaman alırım kurutma kimi de ütülü gibi çıkıyor diyor o gün bi gelsin de iyice araştırırm şu an alamam mümkün değil keşke olsaydıBen dün öğlende astım, öğleden sonra kurumuştu
Özellikle çalışan kadınlara, romatizma hastalığı olan hanımlara ve çamaşır asacak yeri olmayanlara kurutma makinesini tavsiye ediyorum. Koyacak yerim yok diye düşünmeyin, çamaşır makinanızla aynı marka ise, üst üste monte edilebiliyor. Ya da üst üste konulabilecek şekilde dolaplar kullanılıyor.
Tek sorun, dolap kuruluğunda çok kırışmış oluyor. Yoksa elbiselerde veya havlularda, kıl tüy, toz ve hav kalmıyor. Alerjik bünyeli kişiler için birebir.
Birde profesyonel fotoğraf Makinesi kullansaydım ne olurdu acep
![]()
İşler tersine döndü kuzummHer oylamada bir daha katilmayacagim diyen yasmin şimdi nerede![]()
Peki katılacak misin bir dahaİşler tersine döndü kuzumm
Dünya tersine dönmüş, ben dönmüşüm çok mu![]()
canım varis var mı bacaklarında benimde ayaklarım hep buz gibidir huzursuz bacak sendrou geceleri oluyor daha çok benim çocukluğumdan beri bacaklarım ağrır o zamanlar büyüyorsun dediler hala bi sebebi yok zaman zaman çok şiddetli ağrıyo ama romatizma testleri de negatif çıkıyorRomatizma ile ne ilgisi var canım. Şuan hava 33 derece benim ayaklarım buz gibi ve ağrıyor, sürekli.hareketsiz bacak sendromu da olabilir. Yatınca artıyor. Hep gerinmek hareket etmek istiyor. Eskiden böyle biseyim yoktu. Bu yıl oldu.
Aklıma yatan kategori olursa, katılırım. Yoğunluğum bu hafta bitti çünkü.Peki katılacak misin bir daha![]()
hah tam aradığım memnun musun çamaşır makinemin bozulmasını bekliyorum böyle hem büyük hem kurutmalı almak içinBenim makinamın kendisi kurutmalı yer kaplamıyorGüzel hakikaten, işe yarıyor
![]()
Yattigin yerde hatta oturdugun yerde bile cok sagliksiz canim : (eve sığamadık küçük malesef evde hiç yer yok bazen diyorum yatak odasına ip mi gersem
ayrı ayrı daha mı iyi oluyor benim makine de 10 yıllık alırsam 9 kg luk alıcam bi dahakine de bozulmasını bekliyorum belki o zaman alırım kurutma kimi de ütülü gibi çıkıyor diyor o gün bi gelsin de iyice araştırırm şu an alamam mümkün değil keşke olsaydı
Aa o gercekten teget gecmis:)) illa bi kazanan olcak yani:))Keklerde, karpuz kek deynebindi. Emira 86, Deynep 83 oy aldı![]()
Aynen canım:))Aa o gercekten teget gecmis:)) illa bi kazanan olcak yani:))
İstediğin zaman açıyorsun. İlk kullandığım zaman beceremedim eşimin pantolonlarını kazaklarını küçülttüm sonra alıştımhah tam aradığım memnun musun çamaşır makinemin bozulmasını bekliyorum böyle hem büyük hem kurutmalı almak içineskitiyor diyenler var her seferinde kurutmasını açmak mı lazım isteğe mi bağlı
Aklıma yatan kategori olursa, katılırım. Yoğunluğum bu hafta bitti çünkü.![]()
Sen bıraktın mı?Zirvede bırak zirvede![]()
Belkide, hamileyken kullanmıştım.Muhtemelen magnezyum eksikliği çıkacaktır canım, bir doktora gitmen lazım.
Gidecem canım. Sağlık başka bişey. Rabbim bundan aşağı etmesin.Normal doktorlar alternatif tipi tanimiyor canim. Norologa godebilirsin malum sinir sistemi deyince onlar ilgilenir. Bacak ve belden emar cektirebirsin.
canım varis var mı bacaklarında benimde ayaklarım hep buz gibidir huzursuz bacak sendrou geceleri oluyor daha çok benim çocukluğumdan beri bacaklarım ağrır o zamanlar büyüyorsun dediler hala bi sebebi yok zaman zaman çok şiddetli ağrıyo ama romatizma testleri de negatif çıkıyor