Aksam burda konustuktan sonra camasirkari vs atmistim ortaligi topladim filan sabaha ortami hazirlamis oldum. Cok erken olunca camasirlari cikardim makinadan. Az durunca astim. Ogleye dogru uykum gelir :)))
Ben baktimki camasir cok birikmis 2 makina atiyorum. Bi kerede kuruyup bi kerede katlsmis oluyorum. Tek tek atinca surekli yika kuryt katla uzuyo gibi geliyo bana : (
benim evde kurutma makinesi yok şart aslında çünkü kibrit kadar balkonumda var ve çamaşırlık dahi sığmıyor o kadar az çamaşır asabiliyorum ki bi de güneş de görmüyo kuzey cephe kurumak bilmiyor çamaşırlar bu çamaşır işi beni geriyor kurutma makinası alsam da koycak yer yok çamaşır makinesi bozulsa da iki özellikli alsam
benim evde kurutma makinesi yok şart aslında çünkü kibrit kadar balkonumda var ve çamaşırlık dahi sığmıyor o kadar az çamaşır asabiliyorum ki bi de güneş de görmüyo kuzey cephe kurumak bilmiyor çamaşırlar bu çamaşır işi beni geriyor kurutma makinası alsam da koycak yer yok çamaşır makinesi bozulsa da iki özellikli alsam
balkonda 2 günde kurudu çamaşır evde bile daha çabuk kururdu çözüm bulmam lazım buna kurumayınca yeni çamaşır da atamıyorum makinenin üstünde dolap var dediğin gibi her şey atılmıyormuş ama ne biliyim yine kolaylar gibi geliyor
bu arada alıntılayamadım benim içimden börek geçiyor
balkonda 2 günde kurudu çamaşır evde bile daha çabuk kururdu çözüm bulmam lazım buna kurumayınca yeni çamaşır da atamıyorum makinenin üstünde dolap var dediğin gibi her şey atılmıyormuş ama ne biliyim yine kolaylar gibi geliyor
bu arada alıntılayamadım benim içimden börek geçiyor
Yer olmayinca napcan: ( o zaman icerde yer varsa birazinida oraya ascan. Kullanilmayan oda genis koridor vs. Yaz mevsiminde cabucak kuruyoda kis mevsmi sknti.
Borek vardi dogru nevos soz vermisti ama bu seferde olur mu bilmem:))