En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Doktorların beceriksizliği o zaman bana hiç uyuşturucu vurmadan hallettikleri için

Neyse geçti gitti azıcık da yarışma konuşalım

İskender i geçemem de ins porzolayi geçerim

Benim yakıtım bitti
Sana yetişemem
Yolun açık olsun

Ben Nevayi tutuyorun
Haahhahaa:)))

Oylama yarın gece sona eriyor

Ben tontrinin 2. olacağını dün söylemiştim, halâ da öyle düşünüyorum.
Benim yakıtım bitti
Sana yetişemem
Yolun açık olsun

Ben Nevayi tutuyorun

Benim yakıtım bitti
Sana yetişemem
Yolun açık olsun

Ben Nevayi tutuyorun
Neva ile aramızda bı oy olsa bile onu tutacağım bı daha ki yarışmada seni ezeli rakip belledim haberin ola

benim evde kurutma makinesi yok şart aslında çünkü kibrit kadar balkonumda var ve çamaşırlık dahi sığmıyor o kadar az çamaşır asabiliyorum ki bi de güneş de görmüyo kuzey cephe kurumak bilmiyor çamaşırlar bu çamaşır işi beni geriyor kurutma makinası alsam da koycak yer yok çamaşır makinesi bozulsa da iki özellikli alsam
Hayırlı Cumalar
Aşuemi yaptım,sarmayı pişirdim.Arkadaslarla parkta toplanacağız:)
Beni merak edenlere duyurulur
hayırlı cumalar Allah kabul etsin afiyet olsun
söylesene benden sır çıkmaz

Camasir makinasinin uzeri bossa kurutmayi ustune koyabiliyosun. Benimde yok kurutnam, almiyotumda sebebide su: herseyi icine koyamiyosun tanidijlarim sadece ic csmasiri havlu vs koyuyor.. hepsinin isi ayari vs farkli.. kullanisli gelmiyo bana. Birde disarda kuruyan camasiri daha cok seviyorum. Iceride astogim olmustur ama..

Evet canım, yoksa sersem gibi oluyorum akşamdan sonra.
İşin yoksa yatarsın diyeceğim ama, bebelerin var
Evet canim yatirmazlar kesinlikle. 1-2 saatim var kizida uyutursam birazdan 1 saat filan dinlenirim insallah, ama uyumam:)

balkonda 2 günde kurudu çamaşır evde bile daha çabuk kururdu çözüm bulmam lazım buna kurumayınca yeni çamaşır da atamıyorum makinenin üstünde dolap var dediğin gibi her şey atılmıyormuş ama ne biliyim yine kolaylar gibi geliyor
bu arada alıntılayamadım benim içimden börek geçiyor

Yer olmayinca napcan: ( o zaman icerde yer varsa birazinida oraya ascan. Kullanilmayan oda genis koridor vs. Yaz mevsiminde cabucak kuruyoda kis mevsmi sknti.

Borek vardi dogru nevos soz vermisti ama bu seferde olur mu bilmem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…