En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Anlaşılan doktor Civan sana serum diye güçlenme iksiri yapmış. Maşallah kız kolay gelsin

Sagol canımcım
Şükür iyim...
Islerimi bitirdim üstünden yük kalkti...
Eşim nöbetçi
Çocuklara makarna yapacağım:)

Sanada kolay gelsin

Gunaydin bacilar..

Cocuklar 6 da kaldirdilar sagolsunlar

Yataklar, ortalik toparlandi supurge yapildi..camasirlar asildi, wc banyo halledildi, yemegimde ocakta pisiyor sukurler olsun. Erken kalkan yol alir demis atalar:))
maşallah bende 6 30 da kalktım ama tüm işler duruyo sadece çamaşır attım makineye ve dün topladıklarımı katlıyorum en sevmediğim iş çamaşır katlama

maşallah bende 6 30 da kalktım ama tüm işler duruyo sadece çamaşır attım makineye ve dün topladıklarımı katlıyorum en sevmediğim iş çamaşır katlama
Aksam burda konustuktan sonra camasirkari vs atmistim ortaligi topladim filan sabaha ortami hazirlamis oldum. Cok erken olunca camasirlari cikardim makinadan. Az durunca astim. Ogleye dogru uykum gelir :)))

Ben baktimki camasir cok birikmis 2 makina atiyorum. Bi kerede kuruyup bi kerede katlsmis oluyorum. Tek tek atinca surekli yika kuryt katla uzuyo gibi geliyo bana : (

Bende mi sağlamım Spinalde uyuşma olmadı kestikten sonra narkoz verdiler
Doktorların beceriksizliği o zaman bana hiç uyuşturucu vurmadan hallettikleri için

Neyse geçti gitti azıcık da yarışma konuşalım

İskender i geçemem de ins porzolayi geçerim

Hayirli cumalar:)) bugun sende erkenden baya yok katetmissin nevos:) herkes erkenci masallah:))
6' da kalkıyorum canım:)
Bazen 8-9 gibi 1-2 saat daha yatıyorum.Ama bugün işim vardı

Bir ben geç kalktım sabah eşime kahvaltı hazırlayıp 7 de işe yollayıp, tekrar yattım. Saat 10 da uyandım
Hayirli cumalar:)) bugun sende erkenden baya yok katetmissin nevos:) herkes erkenci masallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…