Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim ilk hamilelikte problemliydi:)Düşün ben uyuşmadan beni kestiler ve daha doğum yeni bitmiş ameliyat masasında çığlık çığlığa kalktım:)Normalde saatler sürer:)
Benim derdim sadece bir arada olmamaları ya, Tek başına bir kayınvalide sorunum yok yoksa. annem de çok fenaErkek kardeşim evlenince kesinlikle gelinin evine yollamam annemi
Amman boşver ya, kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle yaklaşmalıyız uzak durmakta bir seçenek.
Tamamen mecburi akrabalıklar, hatır için idare edilmesi çok zor olmasa gerek
Anca yapıyorum canın, günüm günümü tutmuyor iştah konusunda.
psikolojim zaten bozuk herhalde etki etmiyor :)
Kadının ne suçu var olanı gösteriyor etrafımızda olanlar onlar.
Kabak mı pişirsek
Anca yapıyorum canın, günüm günümü tutmuyor iştah konusunda.
psikolojim zaten bozuk herhalde etki etmiyor :)
Kadının ne suçu var olanı gösteriyor etrafımızda olanlar onlar.
Kabak mı pişirsek
Ben dizilerde filmlerde de konusu cinayet olanı izlerim, haberlere de 3. Sayfadan bakarım, senin yerinde olsam kocamla takılırdım, olaya giderken yapışırdım bende geleyim diye
Kabağım yokmuş vazgeçtim Köfte yapalım bugün hep beraber
Ben dizilerde filmlerde de konusu cinayet olanı izlerim, haberlere de 3. Sayfadan bakarım, senin yerinde olsam kocamla takılırdım, olaya giderken yapışırdım bende geleyim diye
Kabağım yokmuş vazgeçtim Köfte yapalım bugün hep beraber