En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Canım benim ilk hamilelikte problemliydi:)Düşün ben uyuşmadan beni kestiler ve daha doğum yeni bitmiş ameliyat masasında çığlık çığlığa kalktım:)Normalde saatler sürer:)
Abla demekki çok sağlam bı vücudun var bildiğim kadarıyla sağlam kişilerde narkoz ya etki etmiyor yada az etki ediyor

Benim derdim sadece bir arada olmamaları ya, Tek başına bir kayınvalide sorunum yok yoksa. annem de çok fena:KK12:Erkek kardeşim evlenince kesinlikle gelinin evine yollamam annemi:skandal:
Bende annem i iyi bilirdim gelinin tarafından bakarsak annem de az değil ama bir görünce olarak söylüyorum çok şey hakediyor bazen :KK62:

Bende annem i iyi bilirdim gelinin tarafından bakarsak annem de az değil ama bir görünce olarak söylüyorum çok şey hakediyor bazen :KK62:
Amman boşver ya, kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle yaklaşmalıyız uzak durmakta bir seçenek.
Tamamen mecburi akrabalıklar, hatır için idare edilmesi çok zor olmasa gerek :ıslık:

Kahvaltı yapmadın mı? :eek: bende iyiyim canım. Yeni kalktım.

Müge mi izliyorsun, bence izleme. Insanın psikolojisini bozuyor:110:
Anca yapıyorum canın, günüm günümü tutmuyor iştah konusunda.
psikolojim zaten bozuk herhalde etki etmiyor :)
Kadının ne suçu var olanı gösteriyor etrafımızda olanlar onlar.
Kabak mı pişirsek :KK8:

Anca yapıyorum canın, günüm günümü tutmuyor iştah konusunda.
psikolojim zaten bozuk herhalde etki etmiyor :)
Kadının ne suçu var olanı gösteriyor etrafımızda olanlar onlar.
Kabak mı pişirsek :KK8:
Sabah sabah cinayet :olamaz:

Eskiden bende izliyordum artık tv bile izlemiyorum doğru düzgün. :110:

Kabak mı pişirsek derken ?:KK8:

Sabah sabah cinayet :olamaz:

Eskiden bende izliyordum artık tv bile izlemiyorum doğru düzgün. :110:

Kabak mı pişirsek derken ?:KK8:
Ben dizilerde filmlerde de konusu cinayet olanı izlerim, haberlere de 3. Sayfadan bakarım, senin yerinde olsam kocamla takılırdım, olaya giderken yapışırdım bende geleyim diye :-)
Kabağım yokmuş vazgeçtim :KK53: Köfte yapalım bugün hep beraber:ıslık:

Gunaydin bacilar..

Cocuklar 6 da kaldirdilar sagolsunlar:KK43:

Yataklar, ortalik toparlandi supurge yapildi..camasirlar asildi, wc banyo halledildi, yemegimde ocakta pisiyor sukurler olsun. Erken kalkan yol alir demis atalar:))

Maşallah işler bitmiş. :)

Ben dizilerde filmlerde de konusu cinayet olanı izlerim, haberlere de 3. Sayfadan bakarım, senin yerinde olsam kocamla takılırdım, olaya giderken yapışırdım bende geleyim diye :-)
Kabağım yokmuş vazgeçtim :KK53: Köfte yapalım bugün hep beraber:ıslık:
aman aman benim derdim bana yetmiş. Her zman derim eve iş getirme:KK53:

Bendede kabak yok. Bugün pazar var. Pazara gitmem lazım:işsiz:

Ve ne yemek yapcam bilmiyorum:olamaz:

Back