En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ama bende insanım dün karşısında çocuk gibi ağladım bende insanım diye dün kazma gibi oturdu bişey demedi bugün canım cicim diyor geçti borun pazarı hadeeee ://
Sinir boşalması yaşamışsın o da Sinirinin geçmesini beklemiş işte, ne anlayışlı adam bak :ıslık:

İlk 2-3 sene ağlıyordum tek kalınca, hele haftasonu 2 saat arkadaşlarının yanına bile yollamıyordum. Öyle sarılıp oturalım :KK53:

Şimdi, git öte diyorum :KK70: 51 oynamaya giderken arkadaşlarının hanımlarıyla bizde toplanıyoruz :KK66:
Eskiden benimki de hep kahve deydi evlenen herkes kapısını kapatınca benimki kaldı sap gibi beni dinlemiyordu zamanında

Herkes seni satacak evlenince sen huzurunu kaçıran onlar için diyordum ahım mi tuttu bilmem beni üzdugu arkadaşlarının hepsi boşandı :(

Sinir boşalması yaşamışsın o da Sinirinin geçmesini beklemiş işte, ne anlayışlı adam bak :ıslık:
Baktığın bardak full galiba oysaki ben hep boş görüyorum :((

Ben gayet rahat giriyorum, uzandığı yerden ayağıyla saçımı okşuyor ormantik öküzüm :işsiz:
Öğlende yanında girdim ,yok kiminle yazışıyorsun,yok neye gülüyorsun ,yok elinden tel düşmüyor falan :ukala::ukala::ukala:

Baktığın bardak full galiba oysaki ben hep boş görüyorum :KK43:(
Yaşayan olunca duygusal tarafından odaklanıyorsun tabi, ufak tefek sorunlar olur arada dolar taşarsın, bıraktığın yerden devam edersin bunlar önemli değil, Allah yuvalarımızdan saygıyı, huzuru eksik etmesin.

Back