En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Valla kotu birsey demek istememistimde:)) millet alismis galiba:)) ne desem altinda birsey ariyonuz:))
Hani ben sana değil etrafa güvenmiyorum lafı var ya onun gibi ben bişey demiyorum siz öyle anlıyorsunuz ;D

Ahahahaha sen benden de beter olmuşsun ben akşam yemeğine diye öğlen 3 ye başladım eşin 4 te uyandı her aşamada zırt pırt mutfakta niye cekion niye yapiyon süs beee adam :tokat:iyi ki emekli değil :KK17:
Erkeklerin evde olmasi kotu oluyo.. acimiycan bunlara binecen vurcan kirbaci:)))) aguhaha

Ya zaten cocuklardan anca firsat bulmussundur yani.. olsun bi dahakine daha guzel yaparsin

Nerde kaldığımı unuttum:KK70:
Bende çoğunu takip edemiyorum bı geliyorum 400 mesaj bı girioyrum 900 msj ara ara bakıp geçiyorum tamamının okumak mümkün değil :))

Erkeklerin evde olmasi kotu oluyo.. acimiycan bunlara binecen vurcan kirbaci:)))) aguhaha

Ya zaten cocuklardan anca firsat bulmussundur yani.. olsun bi dahakine daha guzel yaparsin
Tam kirbaclik benimki :D

Bende çoğunu takip edemiyorum bı geliyorum 400 mesaj bı girioyrum 900 msj ara ara bakıp geçiyorum tamamının okumak mümkün değil :))
He ya oku oku bitmez Allah bir çene vermiş, çenelilerin hepsini de buraya atmış:ıslık: Sona gelmişken geri dönmeyeyim artık:KK30:

Etiket yapayım mı:skandal:
Editör falan dinlemem yolarım saçlarını şimdi:KK53:

Haftaya belli olur elbet:)) bu sefer umarim ilk tarifi ben alirim:))

Geden degisik tariflerden bahsediyoduk ta, iste kimdi o?? pinkstrap pinkstrap ya da deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. diye hatirliyoru??? Farkli tarif seviyo kazen diye.

Kk nin geneli klasik tat seviyor bence:)) oyle olmasa alinazik bu kadar oy almazdi.. donates soslu biftek filan secilirdi.
Zaten KK geneli klasik tat seviyor diye hep diyoruz,bir de süsü seviyor KK:KK30:

Editör falan dinlemem yolarım saçlarını şimdi:KK53:

Zaten KK geneli klasik tat seviyor diye hep diyoruz,bir de süsü seviyor:KK30:
Senle konusmustuk dimi:) evet ben mesela yenek konusunda tam turk mutfagi asigiyim.. kebaplar kofteler hamurlar kekler:))

Back