En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
tontriko tontriko herşey üstü üstüne geldi o da üstüme geldi bağırdım bende ahtapot değilim diye :// kahve yapıyorum bı yandan sebildrn şu alıyorum

İçerde kendisi ve çocuk bı metre ötedeki çocuğa ben mutfaktan nasıl yetişebilir in

Minik çocuğa bak diyor kahve taştı sebil açık kaldı panik yapıp içeri girdim

Bu mu dedim yani bunun için mi panik yaptırdın

Neymiş o seslneid mi bakacakmisim :ukala::ukala:

Ofkelendim kendi başına içti kahveyi bende mutfakta yudumladjm dünden beri kusuz:KK53:

Yaşayan olunca duygusal tarafından odaklanıyorsun tabi, ufak tefek sorunlar olur arada dolar taşarsın, bıraktığın yerden devam edersin bunlar önemli değil, Allah yuvalarımızdan saygıyı, huzuru eksik etmesin.
Amiinn❤️

KKya girmeyin diye aklımızı mı çeliyorsun ?:skandal:

Neyse ,çok tatlı bakıyorsun affettim :KK53:
Yok yok, kelin merhemi olsa misali:)) girelim tabii:)) isler beni bekliyo mesela sarjim bitiyo gerci ama burdayim hala mesela:)) bulasiklari toparlayip ortaligida toparlayip camasir aticam :)) birazdan tabii:))

Yaşayan olunca duygusal tarafından odaklanıyorsun tabi, ufak tefek sorunlar olur arada dolar taşarsın, bıraktığın yerden devam edersin bunlar önemli değil, Allah yuvalarımızdan saygıyı, huzuru eksik etmesin.
Dolu dolu amin

Bizim olaylar biraz karisik:)) doguma kv filan gelince is cigirindan cikti:)) tavsiyem no kv no:))
Tam da yarama parmak bastın:cry: Doğumu düşününce sinir stres basıyor, şehir değiştirip doğum yapayım, başka ülkeye gidip doğum yapayım önerileri sunuyorum sürekli eşime:KK51:

Inşallah nevoş. Bir telefon geldi. Kalktı gitti. 1 ölü 4 yaralı var. Suriyelilerle bi grup kişi kavga etmiş.:110:
Başka kimse yokmuymuş evdekini çağırıyorlar:KK12:

Tam da yarama parmak bastın:cry: Doğumu düşününce sinir stres basıyor, şehir değiştirip doğum yapayım, başka ülkeye gidip doğum yapayım önerileri sunuyorum sürekli eşime:KK51:
Bize gel:)

tontriko tontriko herşey üstü üstüne geldi o da üstüme geldi bağırdım bende ahtapot değilim diye :// kahve yapıyorum bı yandan sebildrn şu alıyorum

İçerde kendisi ve çocuk bı metre ötedeki çocuğa ben mutfaktan nasıl yetişebilir in

Minik çocuğa bak diyor kahve taştı sebil açık kaldı panik yapıp içeri girdim

Bu mu dedim yani bunun için mi panik yaptırdın

Neymiş o seslneid mi bakacakmisim :ukala::ukala:

Ofkelendim kendi başına içti kahveyi bende mutfakta yudumladjm dünden beri kusuz:KK53:
Cocugu oyle durumda yatagi guvenliyse oraya koy bi dahakine.. kahve piserken durur.. ya da mutfaga yanina al alabiliyosan. Ben yorgunluktan yataga yattigimda agladigim olmustur:))

Amerika'ya git:KK53:moda ,beben ileride rahat eder:KK45:

Sorun nedir? Kv? Anne?
Sorun her ikisinin bir arada olacak olması, birbirlerinden hoşlanmıyorlar, bir araya gelmemeleri için kv'demin annem varken gelmemesi lazım (annem başka şehirde) bütün önlem ve engellemelere rağmen kv annem varken gelmeyi beceriyor, arada olan bizim sinir sistemimize oluyor.

Ne iyi olur:KK60:

Back