En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Katılmıyorum, benim kocişkom hep evde Cam fanus olsa alıp yerleştircem içerisine o derece, dizimin dibinde olsun istiyorum
Valla iyi bakalim ne diyelim:) masallah bi zamanlar bende oleydim.. simdi az gitsede jafa dinlesem diyorummm:))

Senle konusmustuk dimi:) evet ben mesela yenek konusunda tam turk mutfagi asigiyim.. kebaplar kofteler hamurlar kekler:))

Öğrendik öğrendik marifetlerini,arada yaptığın börekleri kekleri koyup ağzımızın suyunu akıtıyorsun

Valla iyi bakalim ne diyelim:) masallah bi zamanlar bende oleydim.. simdi az gitsede jafa dinlesem diyorummm:))
İlk 2-3 sene ağlıyordum tek kalınca, hele haftasonu 2 saat arkadaşlarının yanına bile yollamıyordum. Öyle sarılıp oturalım

Şimdi, git öte diyorum 51 oynamaya giderken arkadaşlarının hanımlarıyla bizde toplanıyoruz

Masallah genede huzurunuz daim olsun:))

Yazık bee karışmayın adamlara
Ama bende insanım dün karşısında çocuk gibi ağladım bende insanım diye dün kazma gibi oturdu bişey demedi bugün canım cicim diyor geçti borun pazarı hadeeee ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…