En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Tamam uzduysem Özür dilerim. Ben alınacağını düşünmedim:KK43:
Ben sanal alemdeki muhabbetler üzülmem, özürlükte bir durum yok.

Yeni dizi heyecanlı diye sardım ama ağlak çıktı. Hiç benlik değilmiş.:63:

Ben sanal alemdeki muhabbetler üzülmem, özürlükte bir durum yok.

Yeni dizi heyecanlı diye sardım ama ağlak çıktı. Hiç benlik değilmiş.:63:
Neymis o dizi:)) bende dizi izlemiyom burdayim ha bire lak lak:)) parmagim kas yapti burasi sayesinde:))) aguhaha

TLC ye geçtim, ev yıkıp yapıyorlar. En iyisi, hem stres de attırıyor :KK70:
Ben seviyorum o tarz seyleri:)) birde temizlik hastalarini filan kilo verenleri:)) ilgimi cekiyor:))

Gecen esra erola bakiyodu konsu teyze.. baya baya oturup agliyodu: ( benimde kafa goturmuyo valla esra zuhal seda yettiler gari: ( senaryoda olabiliyo cogu, psikolojim bozuluyo

Ben seviyorum o tarz seyleri:)) birdevtemiik hastalarini filan kilo verenleri:)) ilgimi cekiyor:))

Gecen esra erola bakiyodu konsu teyze.. baya baya oturup agliyodu: ( benimde kafa goturmuyo valla esra zuhal seda yettiler gari: ( senaryoda olabiliyo cogu, psikolojim bozuluyo
Temizlik hastalarını bende seviyorum. O kadar leş evleri nasıl toparlıyorlar bilmem, herhalde istifra ede ede iş yapamazdım ben :kusmuk:

Kazenin karavanından haberim yok.
Madem şampiyon olacağım, bir karavan yakışır şampiyona.:sampiyon:
Kimisi ole karavanla tatil seviyo:) karavanin masrafini saymazsan.. ki satin alirsan pahali birsey.. ucuz bi tatil yapabilirsin. Binlerce km yapan var onunla:)) zevkli olsa gerek.. ama benlik degil pek. Benim tatiliM belli bi yerde olcak.. otelde vs yerlesik hayat:)

Back