En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Umugunu skcan haa:)) bi daakine otele goturt kendini:))
Zaten eve dönünce çemkirdim bir hayli, arkadaşının yanında rezil ettim. Azıcık toparlanalım otele gideriz dedi. Yok dedim, misafir karşılayacaksamda burda, tatil istiyorsan da havuza ya da günübirlik denize dedim.:KK70:

Zaten eve dönünce çemkirdim bir hayli, arkadaşının yanında rezil ettim. Azıcık toparlanalım otele gideriz dedi. Yok dedim, misafir karşılayacaksamda burda, tatil istiyorsan da havuza ya da günübirlik denize dedim.:KK70:
Hee mavi gozlerinle adami korkuttun desene:))

Şipşak temizlik bağımlıları başladı :KK53:
Yasmin geçmişe baktım da ramazan rofralarinda oyum sana gitmiş o zaman .dan gormusum sende birinci olacak ışığı :D

2 oglun var dimi seninde:))p
İki oğlan bir kiz en küçüğü

Abilerine çok düşkün geceleri baba abi diye ağlıyor benim yanımdan kurtulmak için :))

Yasmin geçmişe baktım da ramazan rofralarinda oyum sana gitmiş o zaman .dan gormusum sende birinci olacak ışığı :KK70:
Değerim bilinmedi canım :KK70: ne uğraşmıştım:KK70:baklavasından hıngeline :KK70:

Bu defa vermedin ama oyunu :KK39:

Değerim bilinmedi canım :KK70: ne uğraşmıştım:KK70:baklavasından hıngeline :KK70:

Bu defa vermedin ama oyunu :KK39:
Zaten himgeli konuşmuştuk seninle ;) bu sefer kendime verdim hiç oy alamazsam diye :D ilk defa katılıyorum yaaa nereden bileyim lisabella nin bile vereceğini _CaNanSu_ _CaNanSu_ ;) (:

Back