Ya iste neden yani? :) bunu cekmek niye:)) aynisini ysptim aylarca:)) az bi iltihap oluyodu geciyodu diye erteledim sobra gordum gece gece acil dis doktoruba gidince aklim basima geldi sukur:))
Katılıyorum. Kekler yarışmasında sadece görünüşüne bakıp 1 tarif seçtim. Kimseyi tanımıyordum. Kimi görsele verir, kimi kendi damak tadına, hatır için veren tek, tek çıkar
Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.
Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah
Ya iste neden yani? :) bunu cekmek niye:)) aynisini ysptim aylarca:)) az bi iltihap oluyodu geciyodu diye erteledim sobra gordum gece gece acil dis doktoruba gidince aklim basima geldi sukur:))
Katılıyorum. Kekler yarışmasında sadece görünüşüne bakıp 1 tarif seçtim. Kimseyi tanımıyordum. Kimi görsele verir, kimi kendi damak tadına, hatır için veren tek, tek çıkar
Hatır için oy vermek çok adaletsizce geliyor bana. Tek tek yapım aşamasına kadar inceliyorum ben. Temizliğe felan bakıyorum. Tabi ki sunum en önemli kısmı