- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Çarpılmadın inşallahGeçen sene bana canlı canlı baktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarpılmadın inşallahGeçen sene bana canlı canlı baktı![]()
Valla dikkat etmedim unuttum daha doğrusuKiz yaziyoz ya sabahtan beri:)) 20 lik dislerin 2 sini cektrdm bi kac gun once:)))
VuruldumÇarpılmadın inşallah![]()
Sen belki yıllar yıllar geçti diye hamarat olmuşsundurYıllar yıllar önceydi
O zaman bu kadar hamarat degildi kimse
![]()
İşte onu olamadım abla ya,Sen belki yıllar yıllar geçti diye hamarat olmuşsundur![]()
Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.Valla dikkat etmedim unuttum dağa doğrusuşişti mi? Ben yemek yiyorum ama şu an bugün çektirdim daha
Ona biz karar verelim:)Sunumdan anlıyordun:)İşte onu olamadım abla ya,
Beni nasıl tanıdıysan öyleyim,
Seneler birşey katmadı dahada götürdü benden![]()
keşke ben görmeseydim tüm iştahım kesildiFazla nazli gordum seni bacim:))
Dilini yuttu bu bakışları görünceVuruldum![]()
Hahaha alti ustu pasta yaniii:)))keşke ben görmeseydim tüm iştahım kesildi![]()
Cok geçmiş olsun.Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.
Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah
Ben zaten şu an bile yemek yiyemiyorumBenimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.
Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah
İnşallah abla olabilir zaten canım sklyor banada aksiyon olurOna biz karar verelim:)Sunumdan anlıyordun:)
En azından kolay kategorilerde aramıza katıl![]()
Tamam takipte kal uygun kategoride sahalara geri dönüyorsunİnşallah abla olabilir zaten canım sklyor banada aksiyon olur![]()
Katılıyorum. Kekler yarışmasında sadece görünüşüne bakıp 1 tarif seçtim. Kimseyi tanımıyordum. Kimi görsele verir, kimi kendi damak tadına, hatır için veren tek, tek çıkarBak eskiden yani bildirim gitmeye başlamadan dediğin doğruydu:)Ama bildirm ile çoğu kişi oyunu verip gidiyor.Hiç detaya girmiyor:)
Önümüzdeki kategoriye katılalım yine :)İnşallah abla olabilir zaten canım sklyor banada aksiyon olur![]()
Ohh ohh, Allah bozmasın. Delici bakışları var, MaşallahVuruldum![]()
İnşallahTamam takipte kal uygun kategoride sahalara geri dönüyorsun![]()