• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Valla dikkat etmedim unuttum dağa doğrusu :KK70: şişti mi? Ben yemek yiyorum ama şu an bugün çektirdim daha
Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.

Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah

Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.

Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah
Cok geçmiş olsun.

Ben zaten şu an bile yemek yiyemiyorum:70:Aylardır yediğimin tadını alamıyorum:KK45:Çekildikten sonra bir süre almasam farketmeyecek:70:

Bak eskiden yani bildirim gitmeye başlamadan dediğin doğruydu:)Ama bildirm ile çoğu kişi oyunu verip gidiyor.Hiç detaya girmiyor:)
Katılıyorum. Kekler yarışmasında sadece görünüşüne bakıp 1 tarif seçtim. Kimseyi tanımıyordum. Kimi görsele verir, kimi kendi damak tadına, hatır için veren tek, tek çıkar

Back
X