En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Valla dikkat etmedim unuttum dağa doğrusu şişti mi? Ben yemek yiyorum ama şu an bugün çektirdim daha
Benimkinde az iltihap vardi: ( zaten iltihap kapmasaydi daha erteliyodum korkudan:)) artik canima tak etti cektirdim. Aciyo dikisleri var. BiRkac gundur agri kesici ictim anca durabiliyodum. Yatmadan bi tane daha icerim.

Yemek yiyebiliyosunda ilk bi kac gun o tarafla yiyemiyosun.. iltihap bogazima kadar inmisti agzimi bile acamiyodum. Diger taraftakilerde bi kac hafta sonra insallah

Cok geçmiş olsun.

Ben zaten şu an bile yemek yiyemiyorumAylardır yediğimin tadını alamıyorumÇekildikten sonra bir süre almasam farketmeyecek

Bak eskiden yani bildirim gitmeye başlamadan dediğin doğruydu:)Ama bildirm ile çoğu kişi oyunu verip gidiyor.Hiç detaya girmiyor:)
Katılıyorum. Kekler yarışmasında sadece görünüşüne bakıp 1 tarif seçtim. Kimseyi tanımıyordum. Kimi görsele verir, kimi kendi damak tadına, hatır için veren tek, tek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…