Bak tarifler biraz geçiksin duraksıyoruz ve sıkılıyoruz:)Evet burda boyle cene yapamayiz o dogru bak:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak tarifler biraz geçiksin duraksıyoruz ve sıkılıyoruz:)Evet burda boyle cene yapamayiz o dogru bak:))
Neydi ki acaba iteleyen şeyyyAslında beni de yağlı ve kararında pişmesi çekti kaburganın, fakat iteleyende birşey vardı çözemedim![]()
Mantıklı, fakat o zaman tüm konuları nevoş açacak. Yorumlar gelecek, cevapları nevoş verecek. Nevoş hiç kkdan çıkmayacak, evine yemek yapmayacak?Yok.. konu acilacak ama yemegi kim yapti oylamadan sonra aciklanacak:)
Ben cok skliyorum hele.. herkes hemen kalksin yapsin istiyorum..oylama olsun bitsin bi dahakine gelelim:))Bak tarifler biraz geçiksin duraksıyoruz ve sıkılıyoruz:)
Haslama etle arpacik sogan istiyodu.. iskendere arpacik sogan mi koyaydik:)))
Hazır miydin ordaNeydi ki acaba iteleyen şeyyy![]()
Ee nevos olmak, bolum kaptani olmak kolay degil:))Mantıklı, fakat o zaman tüm konuları nevoş açacak. Yorumlar gelecek, cevapları nevoş verecek. Nevoş hiç kkdan çıkmayacak, evine yemek yapmayacak?
O ayrı bir sorun ve sık sık katılanlardan hangi tarifi kim yapmış zaten anlaşılır:)Mantıklı, fakat o zaman tüm konuları nevoş açacak. Yorumlar gelecek, cevapları nevoş verecek. Nevoş hiç kkdan çıkmayacak, evine yemek yapmayacak?
Eşim sac kavurmaya koyalım dedi olmaz dedim![]()
Tabii ki yasmin karalama kampanyası başlattı diye gözüm üstündeydiHazır miydin orda![]()
Kurallarımız sabit canım yenilikler olur ama değişim olmaz:)Üstüne koyarız ama bozup yeniden dizemeyiz:)Ee nevos olmak, bolum kaptani olmak kolay degil:))
Çözemedim, oysaki etin tam sevdiğim gibi pişmiş. Garnitür fazla mı önde geldi, onu çözemedim?Neydi ki acaba iteleyen şeyyy![]()
Tabii ki yasmin karalama kampanyası başlattı diye gözüm üstündeydi![]()
İyi madem yaş pastalarınızı bekliyoruzBunu duydumya, yaşpastanın yanına bile apaçık soğan koyarım
Ya zaten aktif olmaz bolum dedin ve beni ikna ettin..Kurallarımız sabit canım yenilikler olur ama değişim olmaz:)Üstüne koyarız ama bozup yeniden dizemeyiz:)
Ben de öyle aceleciyim ama bundan daha iyisi olmaz:)Ben cok skliyorum hele.. herkes hemen kalksin yapsin istiyorum..oylama olsun bitsin bi dahakine gelelim:))
Sofradada zaten herkes yesinde bulasiklari toparlim diye bakarin:)) dedik ya kurtluyuz diye:))
Vay be ne soganmis:))Bunu duydumya, yaşpastanın yanına bile apaçık soğan koyarım
Yani olay orda zaten:)Ya zaten aktif olmaz bolum dedin ve beni ikna ettin..
Sürekli katılımda olanlar anlar zaten nevoşum, kaçarı yok.O ayrı bir sorun ve sık sık katılanlardan hangi tarifi kim yapmış zaten anlaşılır:)
Bak ben senin tarzını biliyorum:)Çoğunun tabak,çanak,örtü,sunum herşeyi anlaşılır:)Onu ne yapacağız:)