• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Benim tabi ki
rg7Wk1.gif
Ahaha tipe gel :D

O bir yere kadar ya canım:)İnan oy verenlerin %70'i bu tarif kimin diye bakmıyor:)
Tariflerin fotolarin etkisi yok degil tabii.. ama genede anonimlik cok seyi degistirir. Buarada bence oylesi gercekten daha zevkli olur. Insanlar sadece yemekle isin teknik tarafiyla ilgilenir.

Buarada katilmasaydim bu kategoriye alinazike verebilirdim bende cunku fotograf cok guzel gozukuyo ve guzelde yapilmis:))

Tariflerin fotolarin etkisi yok degil tabii.. ama genede anonimlik cok seyi degistirir. Buarada bence oylesi gercekten daha zevkli olur. Insanlar sadece yemekle isin teknik tarafiyla ilgilenir.

Buarada katilmadaydim bu kategoriye alinazike verebilirdim bende cunku fotograf cok guzel gozukuyo ve guzelde yapilmis:))
Bak eskiden yani bildirim gitmeye başlamadan dediğin doğruydu:)Ama bildirm ile çoğu kişi oyunu verip gidiyor.Hiç detaya girmiyor:)

Buarada katilmadaydim bu kategoriye alinazike verebilirdim bende cunku fotograf cok guzel gozukuyo ve guzelde yapilmis:))
Anonimlikten kastın, kategorisiz yarışma olması mı?

Stratejik davranan biri daha :skandal:

Back
X