- Emoji Skoru
- 57.946
- Puanlar
- 598
1. olmak hep ben olmak zirvede yalı sahibi olmakkkkHep ilk sıralardasın ne istiyorsun![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. olmak hep ben olmak zirvede yalı sahibi olmakkkkHep ilk sıralardasın ne istiyorsun![]()
Sen onu yapsaydınKuzunun böbrek yatağı etini (sırt kaburga eti) alıyoruz. Sıkı şekilde rulo yapıp, bir parmak ara ile çöp şişi saplıyoruz.
Daha sonra şişlerin aralarından dilimliyoruz ve ızgarada çift tarafını pişiriyoruz.
İsteğe göre baharat kullanılabilir.
Biz sülalecek çok severiz![]()
Ya biz ne olacağız1. olmak hep ben olmak zirvede yalı sahibi olmakkkk![]()
Bahçe yoksa balkonda yap canımNevreste isin sirri bahcede mi ne artik dis cekim yapicam :)
Kuzu kesmedik kiSen onu yapsaydın![]()
Önce beni değil miordan hepinizi aşağı atmak![]()
yaaa seni alırım yanıma,kraliçe olursun sen,ben de prensesYa biz ne olacağız![]()
Senin tarif çok güzel ben çok severimKuzu kesmedik kiyoksa başka tarife girmezdim
![]()
Niye ben yaşlımıyımyaaa seni alırım yanıma,kraliçe olursun sen,ben de prenses![]()
evetÖnce beni değil mi![]()
BendeSenin tarif çok güzel ben çok severim![]()
benim ruhum gençNiye ben yaşlımıyım![]()
Balkon varda manzara Anca ev arabaBahçe yoksa balkonda yap canım![]()
Benim ruhum senden gençbenim ruhum gençkraliçe olamam hazır değilim
![]()
Tantuni etten yapılıyoro zaman tantuni de mi kabul olmayacak.. kuşbaşından küçük...