- 2 Aralık 2015
- 31.786
- 105.819
- 598
Kerime miiisabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun kerimem![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Kerime kız evlat demek,sen şimdi bana kızım diyerek kendinin yaşlı olduğunu veya hissettiğini mi demek istiyorsun?
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerime miiisabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun kerimem![]()
kerime evlat mıydı kızKerime miii
Kerime kız evlat demek,sen şimdi bana kızım diyerek kendinin yaşlı olduğunu veya hissettiğini mi demek istiyorsun?![]()
Zevcem (eşim) de diyebilirdinkerime evlat mıydı kızyazarkende şüphelendiydim zaten
![]()
Bu saatte mi öğle oldu ya, akşam yatmaz sabah kalkmaz mısıngünaydın hemşiirem![]()
adamı deli etme ulenZevcem (eşim) de diyebilirdin
Bu saatte mi öğle oldu ya, akşam yatmaz sabah kalkmaz mısın![]()
Adam derken, yoksa sen erkek üye misin?adamı deli etme ulensabahın 8 inde yazdığımız günaydınları beğenmedin diye geldik buralara kadar.günaydın mı kaldı
![]()
Geçmişler olsun duzsuzumBir günaydın da benden gelsin o zaman hastayım bana günaymadı gece 3 Den beri ayaktayım![]()
Sağol datlım napıyorsunuz bakalım tarifler kapıldımıGeçmişler olsun duzsuzum
Tünaydınlar herkese![]()
Geçmiş olsun yaaBir günaydın da benden gelsin o zaman hastayım bana günaymadı gece 3 Den beri ayaktayım![]()
Sağol canımGeçmiş olsun yaa
deynep yaaa pilim bitik zaten,güldürdün beniAdam derken, yoksa sen erkek üye misin?![]()
geçmiş olsun gaptanımBir günaydın da benden gelsin o zaman hastayım bana günaymadı gece 3 Den beri ayaktayım![]()
Kapıldı canım benim, fırsatı olanlar yapmaya başlar kısa süredeSağol datlım napıyorsunuz bakalım tarifler kapıldımı
Teşekkür ederim datlımgeçmiş olsun gaptanım![]()
Hadi bakalım neler olacak bekliyoruz sabırsızlıklaKapıldı canım benim, fırsatı olanlar yapmaya başlar kısa sürede![]()
bu sefer olacakkkkk
ah ahhh benim manzaram yokkiSenin söylediğin diğer tarifler kapıldı:)
Hadi bakalım bekliyoruz:)Sunum yine dışarda olsun çok güzel olmuştu
Hayırlısı olsun bakalım![]()
kazen Dogru diyorsun kültürümüzde ve osmanli mutfaginda bircok et yemegi var kizlar arastirin birazMerhaba,
Sorular gelmeye başladı. Yani et yemekleri diyince aklınıza ; Lahmacun, beyti vs mi geliyor ? Lahmacun neden kabul edilmiyorda beyti kabul ediliyor. O halde etlü kurufasulyeyi de kabul edelim. Kıyma yemekleri demedik et yemekleri dedik kategori adına. Binlerce tarif varken yani kala kala lahmacuna mı kaldık ? Yapmayın Allah aşkına ...