• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ya olur mu kim kazanırsa herşeyi o alır:)O hediyene kadar kıymetli biliyor musun?Kıyamıyorsun kullanmaya o kadar değerli oluyor:)
İnşallah ilk fırsatta yapacağım ben de. Geçen haftasonu eşim 20lik dişini çektirdi. O kadar zor geçti ki hala sıkıntısını çekiyor... Bu haftasonu dikişleri alınacak, o zaman iyileşmiş olur inşallah. Onu bekliyorum yani Hoppa

Bu arada ben kendi hediyemi devamlı kullanıyorum :KK36: çok hafif ve aşırı kullanışlı. Kek, pasta, kurabiye, hepsine kullanıyorum. Taşıması hiç sıkıntı olmuyor ve çok şık oluyor :-)

Hatta en son geçen hafta annemin doğum gününde kullanmıştım :KK36:

IMG_20180909_094643_557.webp

Katılacaklar mı gerçekten? Benim yaşamayı devam ettirmek için bile yemek yapasım yok, bizimkiler hala yarışmaya mı katılıyor:hasta:
Evet canım inşallah katılacağız. Geçen yarışmaya katıldım da çok özlemişim.

Yapabileceğim çok şey yok benim de. Pratik ve biraz kolayca bir tarifle katılacağım inşallah :KK48: kıyma kabul edilseydi daha havalı bir tarif yapmayı düşünüyordum ama bu da benlik oldu çok şükür :KK48::KK48:

İnşallah ilk fırsatta yapacağım ben de. Geçen haftasonu eşim 20lik dişini çektirdi. O kadar zor geçti ki hala sıkıntısını çekiyor... Bu haftasonu dikişleri alınacak, o zaman iyileşmiş olur inşallah. Onu bekliyorum yani Hoppa

Bu arada ben kendi hediyemi devamlı kullanıyorum :KK36: çok hafif ve aşırı kullanışlı. Kek, pasta, kurabiye, hepsine kullanıyorum. Taşıması hiç sıkıntı olmuyor ve çok şık oluyor :-)

Hatta en son geçen hafta annemin doğum gününde kullanmıştım :KK36:

Eki Görüntüle 2188319

Evet canım inşallah katılacağız. Geçen yarışmaya katıldım da çok özlemişim.

Yapabileceğim çok şey yok benim de. Pratik ve biraz kolayca bir tarifle katılacağım inşallah :KK48: kıyma kabul olsaydı daha havalı bir tarif yapmayı düşünüyordum ama bu da benlik oldu çok şükür :KK48::KK48:
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum canım:KK19:
Maşaallah ne kadar güzel bir pasta olmuş.Anneciğin çok şanslı:nazar::KK200:Daha nice mutlu yıllara:KK200:

Back