• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bu nevos ole demi:) kadinda seytan tuyu mu var nedir:) bana burda bi laf etti gidemiyom:) buyu mu yapti nedir:))) aguhahaha .. umarim buyu dedigim icin banlanmam : (
İnanır mısın bende öyleyim. Her ay yok bu kategoride katılmıycam diyorum sonra içimden bi ses "amaaan katıl ne kaybedersin yaptığını yeriz nasılsa " diyor sonra kendimi burda buluyorum :silah:

İnanır mısın bende öyleyim. Her ay yok bu kategoride katılmıycam diyorum sonra içimden bi ses "amaaan katıl ne kaybedersin yaptığını yeriz nasılsa " diyor sonra kendimi burda buluyorum :silah:
Bide koskoca 1 ay yani:) illaki yeniyo:)) yok ben buraya takilmiyodum malum bdv dan burnumu vcikarmadigim icin:)) dediki bana: zaten tontriko buraya ugramaz filan: ( gururuma dokundu ellaam gelis o gelis:))

Bide koskoca 1 ay yani:) illaki yeniyo:)) yok ben buraya takilmiyodum malum bdv dan burnumu vcikarmadigim icin:)) dediki bana: zaten tontriko buraya ugramaz filan: ( gururuma dokundu ellaam gelis o gelis:))
Bende bdv den tanıyorum seni :) konyalısın galiba :)

Back