Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sefer daha çok oy alırsın
Sadece bir tavsiyem var:)Resimleri çekerken telefonu dik tutmayın genelde yan tutarak çekin o zaman daha güzel görünüyor:)
Sadece bir tavsiyem var:)Resimleri çekerken telefonu dik tutmayın genelde yan tutarak çekin o zaman daha güzel görünüyor:)
Ben sunumu bir zamanlar cok severdim lakin ara vermistim . Birde su yapim asamasibda foto crkmek deli ediyo beni. Ha iskenderi hep yaparim evde o yuzden sansli sayilirim
Insallah canim
Teşekkür ederim tavsiye için
Ben yan çektim ilk bir kaç fotoyu...
Malum balkonda cektim ve dışarısı görünüyordu ... manzaram iyi değildi... alani kısıtlıyayım dedim
Insallah canim
Malum balkonda cektim ve dışarısı görünüyordu ... manzaram iyi değildi... alani kısıtlıyayım dedim
Insallah canim