Ben gelince yazlık halıları sereceğim diğerlerini kapı kapanınca sererim diye düşünüyorum:)Ben de verdim bugün doğuma kadar sermeyeyim diyorum, sen ne zaman sereceksin
Daha doğrusu ilk misafirim gelince serebilirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelince yazlık halıları sereceğim diğerlerini kapı kapanınca sererim diye düşünüyorum:)Ben de verdim bugün doğuma kadar sermeyeyim diyorum, sen ne zaman sereceksin
Enerjine hayranımAynen temizlik güzeldir.Offf 1 haftam kaldı sonra ancak çocuklarla uğraşacağım ev dip bucak temiz olsun:)
He gireriz guzelliginden ama:)Gelince şoka girmeyin![]()
Bütün yaz boş oturdum okul açılsın sen beni o zaman görEnerjine hayranımben bitarafa yoğunlaşınca diğer taraf
![]()
Siz diğer tariflere odaklanın benimki korkusuzHe gireriz guzelliginden ama:)
Benim öyle yazlık kışlık yok, yer boş kalacak hava soğuyup camları kapatınca da serebilirim, karar veremedimBen gelince yazlık halıları sereceğim diğerlerini kapı kapanınca sererim diye düşünüyorum:)
Daha doğrusu ilk misafirim gelince serebilirim:)
Hava soğuyunca ser canım yoksa hasta olursun:)Benim öyle yazlık kışlık yok, yer boş kalacak hava soğuyup camları kapatınca da serebilirim, karar veremedim![]()
Verin gazıEfsaneliginden olabilir
Verirsen kategorileri simdiden yogunlasiruz:) valla sabirsizim.. kim aliyosa alsada nadalyayi gecsek vallahi :) ne uzun suruyo bu is:))Siz diğer tariflere odaklanın benimki korkusuz![]()
Mecburen canım kategorilerimiz aylık:)Verirsen kategorileri simdiden yogunlasiruz:) valla sabirsizim.. kim aliyosa alsada nadalyayi gecsek vallahi :) ne uzun suruyo bu is:))
Kazen sunu 15 e indirse iyi olur bence:) bak nevos benim gibi yarismaci bulamazsin bi daa:))Mecburen canım kategorilerimiz aylık:)
Hanımlar tariflerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz
@EmiraSalih
@LezzetliCipetpet
Öyle kolay mı ayda 2 hediye yollamak:)Kazen sunu 15 e indirse iyi olur bence:) bak nevos benim gibi yarismaci bulamazsin bi daa:))
Katılacaklar canım hatta ilk gün tariflerini bildirdilerKatılacaklar mı gerçekten? Benim yaşamayı devam ettirmek için bile yemek yapasım yok, bizimkiler hala yarışmaya mı katılıyor![]()
Kazen sunu 15 e indirse iyi olur bence:) bak nevos benim gibi yarismaci bulamazsin bi daa:))
Ha dogru:) ya ben orayi hic dusunmedimki:)Öyle kolay mı ayda 2 hediye yollamak:)
Orası ayrı bir konuHangi ara tarif ve oylama yapilacak canim
![]()
Yani kurallarımız çok uygun canım:)Ha dogru:) ya ben orayi hic dusunmedimki:)
Ne bilim1 hafta versek olur:) ama kazenin cebine yazik :))Hangi ara tarif ve oylama yapilacak canim
![]()