Kocan yerdiEvet istemiyormuşum galiba vejeteryan olma yolunda gidiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocan yerdiEvet istemiyormuşum galiba vejeteryan olma yolunda gidiyorum![]()
Maşaallah canım sanaBen gayretli avradim nevosum kurtluyumdur biraz:)
Aynen banada öyle oluyor ben biraz dik konuşuyorum ondan ban yiyorum işte . Eşim bile biliyor hemen ban öı yedin diyor banaSacmalama yaw:) ne alakasi var:) ben kimseyle kavga etmem hazir cevapligim vardirda.. burda basiyolar bani... iliskilerle alakasi yok. Kimi geliyo araniyo hic cevap vermesek iyide bizimde nefsimiz var:) seytan durtuyo iste:)
Mune'nin annesi hastaymış.O yüzden yok galiba
Ooooo o yer evettttttt ama güzel içime sinen bulamadım bulsam hemen yapacaktım valla bak bana İnan . İnanmıyorsun dimiKocan yerdi![]()
Mune'nin annesi hastaymış.O yüzden yok galiba![]()
Ya bu sık banlananlar çok eğlenceli oluyorKatılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun
İnanmıyorum tabiOoooo o yer evettttttt ama güzel içime sinen bulamadım bulsam hemen yapacaktım valla bak bana İnan . İnanmıyorsun dimi![]()
Amin inşaallahGeçmişler olsun inşallah
![]()
Yaaaaaa üzüldümmm bakMune'nin annesi hastaymış.O yüzden yok galiba![]()
Hahaha esinide alalim sole:)Aynen banada öyle oluyor ben biraz dik konuşuyorum ondan ban yiyorum işte . Eşim bile biliyor hemen ban öı yedin diyor bana![]()
Bana kızıyoRsun biliyorum sana özelden yazarken utanıyorum biliyor musunİnanmıyorum tabiİki kategoridir beni ekiyorsun
![]()
Iyide degil canim bazen bu nerde is var kosturuyorum yorulan ezik Tontriko oluyom : (Maşaallah canım sana![]()
Uygulamalı görelim bakalım saçmalama dediği için mi banlanmış
Bana kızıyoRsun biliyorum sana özelden yazarken utanıyorum biliyor musun
Oooow bazen birşeyleri ona okuyorum o cvp veriyor ben yazıyorumHahaha esinide alalim sole:)
Yok kızmıyorum seni özlüyorumBana kızıyoRsun biliyorum sana özelden yazarken utanıyorum biliyor musun
Tarifimi yaptim actim babalar gibi topicimi:)) bosa ugrasmayin benle:)
Aynen öyle canım benimUygulamalı görelim bakalım saçmalama dediği için mi banlanmış![]()
Benim senden farkım yokIyide degil canim bazen bu nerde is var kosturuyorum yorulan ezik Tontriko oluyom : (