• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Karsilikli atistin mi?

Bende ole birine sacmalama dedim sadece : ( yedim banimi oturdum daa dun ozgurlugume kavustum burda
Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleee

tuce_tuce tuce_tuce sen katilmiyon mu bu kategoriye? Ben bile katildim ya katill
Katılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun

Katılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun
Ama tontriko tontriko 'nunda tarifi onay görmedi ve dün banı açıldı yeni tarif seçti ve bugün yaptı:işsiz:Sen zaten yapmak istemiyormuşsun:p:p

Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleee
Sacmalama yaw:) ne alakasi var:) ben kimseyle kavga etmem hazir cevapligim vardirda.. burda basiyolar bani... iliskilerle alakasi yok. Kimi geliyo araniyo hic cevap vermesek iyide bizimde nefsimiz var:) seytan durtuyo iste:)

Back