- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Ban kralicesiydi profesorda olduk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban kralicesiydi profesorda olduk :)
Tamam evet bencede ya acaba ne olur kategoriTamam dönüşte yeni kategoriye mutlaka katılıyorsunHemde ilk günler tarifini ekleyeceksin
![]()
İnkâr mı ediyorsun yoksa?Ban kralicesiydi profesorda olduk :)
Maalesef edememki, istatistikler yalan solemez: (İnkâr mı ediyorsun yoksa?![]()
Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleeeKarsilikli atistin mi?
Bende ole birine sacmalama dedim sadece : ( yedim banimi oturdum daa dun ozgurlugume kavustum burda
Karsilikli atistin mi?
Bende ole birine sacmalama dedim sadece : ( yedim banimi oturdum daa dun ozgurlugume kavustum burda
Maalesef edememki, istatistikler yalan solemez: (
Katılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musuntuce_tuce sen katilmiyon mu bu kategoriye? Ben bile katildim ya katill
Bundan sonra sürpriz olacak canım açıldığı gün öğrenirsiniz:)Tamam evet bencede ya acaba ne olur kategori![]()
HahahhaaaaSaçmalamaya gelene kadar neler yazdın
![]()
AmaKatılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun
Zaten hep sürpriz değil miydi nevoşumBundan sonra sürpriz olacak canım açıldığı gün öğrenirsiniz:)
Ben hemen o gün tarifi vereceğim ayın 6 sı filan gibi yaparım çünkü eve o zaman döneceğiz inşBundan sonra sürpriz olacak canım açıldığı gün öğrenirsiniz:)
Sacmalama yaw:) ne alakasi var:) ben kimseyle kavga etmem hazir cevapligim vardirda.. burda basiyolar bani... iliskilerle alakasi yok. Kimi geliyo araniyo hic cevap vermesek iyide bizimde nefsimiz var:) seytan durtuyo iste:)Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleee
Evet istemiyormuşum galiba vejeteryan olma yolunda gidiyorumAmatontriko 'nunda tarifi onay görmedi ve dün banı açıldı yeni tarif seçti ve bugün yaptı
Sen zaten yapmak istemiyormuşsun
![]()
Ben gayretli avradim nevosum kurtluyumdur biraz:)Amatontriko 'nunda tarifi onay görmedi ve dün banı açıldı yeni tarif seçti ve bugün yaptı
Sen zaten yapmak istemiyormuşsun
![]()
Et yemekleri biliniyordu canım:)Ben sadece şaşırtmaca yaptım:)Zaten hep sürpriz değil miydi nevoşum![]()
Saçmalama dediSacmalama yaw:) ne alakasi var:) ben kimseyle kavga etmem hazir cevapligim vardirda.. burda basiyolar bani... iliskilerle alakasi yok. Kimi geliyo araniyo hic cevap vermesek iyide bizimde nefsimiz var:) seytan durtuyo iste:)