En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Niye yapamayasın canım bi işte bakalım
Gerçi rahata alışmışsındır artık.

Niye yapamayasın canım bi işte bakalım
Gerçi rahata alışmışsındır artık.
çocuk oldu nerdeyse 10 yaşında hem rahata alıştım hemde bu yıl üni ye başlıyorum tekrar hep istediğim bi bölümü okuyacağım allah nasip ederse o yüzden zor ama büyük konuşmamak lazım karnım burnumda okula gitmek istemem

ben çok fransız kaldım özet geçebilir misin deynep e soramadım
O birşey yazıyor tesadüf biri geliyor o mesajı alıntılayarak Kazen'i etiketliyorBu bayağı gündem bu sıralarAma çoğu bilinçsiz yapılıyor

O birşey yazıyor tesadüf biri geliyor o mesajı alıntılayarak Kazen'i etiketliyorBu bayağı gündem bu sıralarAma çoğu bilinçsiz yapılıyor
hahaha aynı şeyi yaptım bende o an aklıma geldi çok şikayetçiyim bi imoji ler i menüden bulup koyması zor oluyor telefonda

Bilmiyor gibi konuşma Nevoş,benim madalyamı verdi ya aebene Kazen
Önce bana vermişti aynı kategoride ,benden aldı aebene verdi
Yalan desene hadi
Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi .D
gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek

hahaha aynı şeyi yaptım bende o an aklıma geldi çok şikayetçiyim bi imoji ler i menüden bulup koyması zor oluyor telefonda
Deynepnaz'ın özlü sözleri bizim yaralarımızı deşiyor.Etiketi basıyoruz

Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi .D
gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek
Ben o madalyaya iş..miştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…